Cautare

6053 de rezultate pentru "muzeul taranului roman 27 07" (6.39 secunde)
- Acces gratuit pentru copii la Muzeul Antipa din Bucuresti Copiii cu varste de pana la 18 ani vor avea acces gratuit in expozitia permanenta a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa.
Autoritatea Nationala pentru Turism va invita azi, 15 iunie 2016, ora 10:30, la conferinta de presa, care are loc la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, pentru prezentarea Rutei Istoriei Antice a Romaniei la Marea Neagra, realizata in cadrul proiectului ALECTOR - Collaborative networks of Multilevel Actors to advance quality standards for heritage tourism at Cross Border Level, proiect co-finantat in cadrul Programului Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013 - obiectiv principal valorizarea elementelor de patrimoniu tangibil si intangibil, si dezvoltarea de parteneriate regionale in zona Marii Negre in vederea crearii de produse turistice trans-frontaliere de calitate.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu. ... Muzeul Municipiului Calarasi
Muzeul Municipiului Bucuresti si Muzeul National George Enescu se alatura evenimentului.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa. ... COMORILE INSULEI COCOS 27 - 31 august 2018 Tema 1 (27 august) - POVESTEA INSULEI COCOS;
Sunt celebre dioramele biogeografice de la Muzeul Grigore Antipa din Bucuresti, realizate aici pentru prima data pe plan mondial, model extins apoi la marile muzee din lume. Muzeul CFR din Bucuresti include in colectia sa o piesa cu adevarat spectaculoasa:
Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul institutiei va lucra insa ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecator si dorit de public, sa devina un mediu sigur pentru sanatatea noastra, angajati si vizitatori, deopotriva!
O ZI MARE - 10 MAI 1866 Muzeul Taranului Roman, in colaborare cu Fundatia Orient Expres, organizeaza miercuri, 14 mai, 2014 ora 18,00, la Clubul Taranului, o noua intalnire din " Serile Bucuresti strict secret".
pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
Marti, 4 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeului Taranului, va avea loc proiectia filmului Balanta in regia lui Lucian Pintilie.
Piata Taraneasca va asteapta la acest sfarsit de primavara la un festin gastronomic de post dar si de dulce, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, vineri, sambata si duminica, intre orele 10, 00 si 18, 00.
in curtea Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr. 3. Programul este 10, 00 -18, 00 iar intrarea este libera.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI • Astfel, Ziua Culturii Romane va fi sarbatorita de Ministerul Culturii, marti, incepand cu ora 18.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) din Bucuresti.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in colaborare cu Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman, va invita sa vizitati expozitia temporara Grigore Antipa - 150, care va fi gazduita in perioada 8 martie - 15 iunie 2018 la sediul din Sos Stefan cel Mare nr.
Tambalistul roman Giani Lincan a lansat miercuri, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti aparut la casa de discuri Soft Records. ... - Ati lansat recent, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Lucrarile sale exprima viziunea taranului roman asupra lumii inconjuratoare, artistul renuntand la elementele secundare prezente pana atunci in sculpturi, in favoarea evidentierii esentei lucrurilor.
Particip si la targul de la Muzeul Satului si prin tara. ... Targul este organizat de Muzeul Taranului Roman, iar intrarea pentru adulti costa 8 RON.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
google-analytics.com