Cautare

442 de rezultate pentru "asia fest" (2.82 secunde)
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
In competitia Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalul de film in aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au inscris 347 de scurtmetraje. ... Juriul acestei editii Chitila Film Fest 2015 este format din personalitati de exceptie ale filmului romanesc:
Pentru intrebarile lor am creat in urma cu 21 de editii MARIAGE FEST, targul de nunti de la Palatul Parlamentului.
WHISKY FEST 2017 dezvaluie lista finala de etichete ce vor fi prezente in festival si se mandreste cu o selectie aparte de raritati si produse speciale, de la whisky taiwanez sau indian, pana la cel mai scump whisky vandut vreodata in lume, potrivit Guinness World Records.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa. "Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze!
O investitie de peste 200.000 Euro, peste 16.000 litri de bere vanduti si 50.000 de participanti reprezinta, pe scurt, prima etapa a Bier Zone Fest care s-a desfasurat timp de unsprezece zile (27 aprilie - 9 mai) in Parcul Tineretului din Bucuresti.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest! ... Cantareata a fost insotita la Chitila Film Fest de cel mai infocat fan al sau, baietelul ei - Robin.
la munte si la mare", "Umilinta", "Zi ca-ti place" sunt doar cateva dintre productiile care vor putea fi urmarite in cadrul festivalului ajuns acum la cea de-a patra editie Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Fire In The Park Rock Fest va avea loc vineri, 18, si sambata, 19 septembrie, la Halele Carol din Bucuresti. ... Fire In The Park Rock Fest", spun organizatorii. Cu adevarat, Fire In The Park Rock Fest va fi un festival in toata puterea cuvantului:
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 - 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
In acest sfarsit de saptamana, pe 18 si 19 august, a avut loc Chitila Film Fest, ediția a 8-a. ... In premiera pentru Chitila Film Fest, anul acesta, au fost desemnate doua filme castigatoare:
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Cinefilii se vor putea bucura anul acesta de cea de-a treia editie a Chitilia Film Fest, care a avut mare succes la cele doua editii anterioare si incepe acum din nou preselectiile!
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. ... Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
In cadrul Asia fest 2014 exista si standul celor de la Dimes - Just Fruits, la care puteti gasi sucuri naturale: ... Ii mai gasiti astazi si maine, la ASIA FEST 2014, intre orele 10.00 - 20.00.
In cadrul ASIA FEST 2014 sunt si cei de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca) si cei de la HALT (cursuri de limba turca, engleza si romana). ... Asia Fest 2014 mai este deschis astazi si maine, la Universitate, intre orele 10.00 - 20.00.
Intre orele 10.00 - 20.00, pana marti inclusiv, ii gasiti pe cei de la firma Arslan in cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
In acest an, Fest(in) pe Bulevard se va desfasura in trei etape: ... sectiunile de traditie ale Fest(in) pe Bulevard;
google-analytics.com