Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (6.98 secunde)
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
„Cel mai frumos oras din lume“; ... Si era normal sa o vada asa, caci nu mai vazuse pina atunci nici un oras. ... Cit despre plecare, au existat si exista, mai ales acum, puternice motive s-o faci.
La urma urmei, sensul cuvantului paranormal este relativ - ceea ce este azi paranormal va putea fi considerat un lucru obisnuit maine. ... Mayasii si Aztecii din America Centrala au vazut eclipsele solare ca paranormale, la fel cum Cometa Halley a fost considerata paranormala, mai multe secole, in intreaga Europa.
Relatiile cu rudele nu sunt la cel mai bun nivel. ... Te simti foarte inspirat azi si gata sa pui in aplicare cele mai indraznete visuri.
Azi, PDL nu doar ca nu indreptateste optimismul respectiv, dar pare decis sa repete pas cu pas traseul PNTCD din 2000, care a dus partidul la lada de rebuturi a politicii. ... Pe deasupra, e parasit zilnic de nume sonore mai rau decit vechile corabii de sobolani.
Mai curati suntem azi, este lumea mai buna? Mai curati suntem azi, este lumea mai buna Ne dam cu mirodenii si rasina de brazi Sau in cumplita anului saptamana Ni s-a dat numai pilda ca-i crestineste sa rabzi?
Raman, totusi, la convingerea ca, azi, ne golim sarbatorile de sacru. Ele nu mai sunt, ori sunt din ce in ce mai putin, "evenimente sufletesti". ... Ma poate contrazice cineva ca traim din ce in ce mai exterior, cu tot mai putina viata interioara?
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Orice discutie despre "lumea lui Caragiale si noi, cei de azi" are de infruntat o capcana. ... Nu mi se par prea inspirate nici comparatiile frecvente care se fac intre realitatile de azi si lumea lui Caragiale. ... Nu mi-l pot imagina spunand ce aud eu, azi, deseori pe strada.
Vei petrece timp in compania celor mai dragi oameni, iar aceasta comunicare iti va aduce multe emotii placute. ... In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, vor exista sporturi, calculatorul si documentarea, care iti ofera ofera o perspectiva mai larga in gandire.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
Taur Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. ... Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun.
Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti. ... Daca ai copii, ai putea fi tentat sa te implici mai mult in activitatile lor.
Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau.
In fotografia luata de pe palatul Parlamentului se vede cam care a fost efectul acestei chemari, precedata de consultari in ultimele zile cu mai multi reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor precum si cu organizatii neguvernamentale civice si diverse grupuri active din societate in care liberalii au facut apel catre toti cei interesati sa opreasca haosul din economie si atacul la Justitie.
BERBEC De multe ori iti doresti sa primesti a doua sansa, cu gandul la un eveniment din trecut care n-a iesit chiar asa cum ai fi sperat, si iata ca azi ti se ofera!
Ca sa mai treaca timpul, scriitoarea se joaca uneori cu pompoanele de la capetele unui snur al robei. ... Persoane care participa la toate ceremoniile de decernare a acestui titlu spun ca foarte rar s-a mai aplaudat asa de mult in ultimii ani.
google-analytics.com