Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.77 secunde)
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) anunta, saptamana trecuta, ca actiunile in trafic ale agentilor de la Rutiera se vor intensifica pana pe 8 ianuarie, toti soferii opriti in trafic urmand sa fie testati cu aparatul etilotest.
Nu vreau sa discut acum despre cat au fost de pregatiti cei responsabili cu deszapezirea anul asta, ci despre soferii inconstienti care s-au lasat atrasi in capcana asta.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
Deci, pentru lasarea libera a volanului in timpul conducerii, soferii risca o amenda de 210 sau de 315 lei.
In acelasi timp, 2.65% dintre soferii controlati aveau ITP-ul expirat sau fals. ... Acelasi raport mai evidentiaza faptul ca 2.65% dintre soferii controlati aveau ITP-ul expirat sau chiar fals.
In curand, soferii ar putea avea un permis de conducere digital valabil in intreaga Uniune Europeana. Mai mult decat atat, soferii care au ramas fara permis intr-o tara din Uniunea Europeana, nu vor mai avea voie sa conduca, ATENTIE, pe drumurile din UE.
Ce inseamna semnalele luminoase pe care le fac soferii in trafic Pentru ca si-au dat seama ca nu esti niciodata singur pe sosea, romanii au dezvoltat un veritabil limbaj prin care se avertizeaza si isi multumesc reciproc cu ajutorul luminilor masinii.
Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002. ... Ce-i drept, in afara, exista taxe de autostrada, deloc ieftine, dar acolo macar soferii pot spune ca au autostrazi pe care sa circule.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
Soferii vitezomani pot ramane fara permis de conducere si fara autoturism. Masura este inclusa intr-o ordonanta de urgenta adoptata de Senat.
Trafic oprit intre doua orase din cauza poleiului: Soferii sa adapteze viteza.
Soferii care nu isi platesc amenzile de circulatie in termen de 60 de zile de la primirea acestora, ar putea ramane fara permisul de conducere.
Soferii au fost anuntati din timp ca trebuie sa-si mute autoturismele insa multi au ignorat avertizarile. Politia locala a incercat sa informeze soferii din zona inca de saptamana trecuta asupra faptului ca astazi are loc o actiune de curatenie in Sectorul 2.
Soferii ar putea fi testati toxicologic direct in ambulanta. Potrivit ordinului, soferilor implicati in evenimente rutiere li se pot recolta probele biologice in spitale, in serviciile de medicina legala, dar si in ambulante.
Soferii nu vor mai putea scapa de amenzile pe care le primesc in strainatate. Noul cod rutier al Uniunii Europene obliga la plata sanctiunilor in tara unde s-a produs infractiunea.
Sursele citate sustin ca modul in care au fost redactate cele doua documente intrate in posesia ZIUAnews "arata o profunda necunoastere a legilor si regulamentelor dupa care functioneaza institutia", si "baga in aceeasi oala" functionarii cu ceilalti angajati ai Senatului, precum electricieni, soferii sau femeile de serviciu.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis sa initieze un act normativ prin care proprietarii de masini care nu au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) sa fie sanctionati suplimentar „conform practicilor din statele membre ale Uniunii Europene“, se arata intr-un comunicat al CSA.
Urmare a deciziei, soferii nu mai trebuie sa prezinte la vama documente suplimentare de asigurare, Cartea Verde fiind inclusa in polita RCA.
google-analytics.com