Cautare

1640 de rezultate pentru "nicola marian" (3.43 secunde)
Marian Ralea, caruia multi dintre noi ii spunem si astazi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Salii Palatului alaturi de Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de teatru pentru copii.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
Senatorul Valer Marian a anuntat ca se autosuspenda din PSD Senatorul social-democrat Valer Marian a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca se autosuspenda din PSD pana la congresul partidului, fiind nemultumit de faptul ca premierul Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, transmite Agerpres.
Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? ... Din 2010 si pana acum, Marian Darta s-a izolat in casa si n-a mai comunicat cu cei apropiati. ... BUCURATI-VA DE VIATA!", spune Marian Darta.
Marian de 48 de ani, desfasoara activitati de primire si testare a calitatii carnii si produselor din carne si evidentiaza in contabilitatea societatii operatiuni fictive sau cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale.
Marian de 39 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pe linia furturilor din locuinte.
Hasotti - oprit de Politie, Basescu - de liberalii si democratii din Basarabi, iar Barde - scarbit de Dutu Miile de constanteni veniti la manifestare au avut parte nu doar de discursurile si prezentele liberalilor, respectiv democratilor, veniti cu mic, cu mare, dar si de un spectacol pe cinste, printre vedetele prezente numarandu-se Delia, Nicola si Cristi Minculescu de la Iris.
http://nxoc01.cern.ch/hypertext/www/TheProject.html Studentul Nicola Pellow reuseste sa faca un navigator mod linie (in genul lynx-ului actual), astfel ca la Craciunul din 1990 erau demonstrabile atat navigatorul sau simplu, cat si cel realizat de Tim Berners-Lee, combinat cu editor si cu o interfata grafica.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Ca o paranteza, in cadrul evenimentului organizatorii au spus ca in urma cu putin timp fiica viceprimarului din Aliman, George Nicola, a fost diagnosticata cu tuberculoza.
El a avut o soarta crunta, asemenea marelui nostru istoric Nicolae Iorga, intr-o alta imprejurare dramatica, alaturi de plutonierul de politie Gheorghe Nicola ( Nicula ), dar si de taranca Onita Negru ( moarta in conditii neclare ) .
In urma alegerilor anticipate din februarie 2010, PSD a pierdut doua posturi de consilieri, poate si pentru ca alegerile au avut loc in ziua congresului extraordinar al partidului, dar si PDL a pierdut postul de viceprimar, detinut de Eugeniu Nicola, in favoarea PRM-istului Alexandru Copilescu.
„Prin realizarea acestei monitorizari demonstram ca Rompetrol Rafinare nu reprezinta o sursa de poluare pentru zona litoralului”, a declarat Nicola Samargiu, director de calitate, protectia muncii si mediu din cadrul Rompetrol Rafinare S.A.
Dar asa, vor avea de suferit si turistii, vom avea de suferit si noi", ne-a declarat Dan Nicola, reprezentantul SC Nord Unic SRL.
Si fara jurist-sefDirectia juridica a primariei nu mai are de câteva zile nici sef, fostul director, Camelia Nicola, transferându-se. Primarul Craiovei a afirmat ca îl va numi pe unul dintre juristi director cu delegatie pâna la organizarea concursului.
Si fara jurist-sefDirectia juridica a primariei nu mai are de câteva zile nici sef, fostul director, Camelia Nicola, transferându-se. Primarul Craiovei a afirmat ca îl va numi pe unul dintre juristi director cu delegatie pâna la organizarea concursului.
Daca nu se rezolva situatia, noi vom pleca, doar nu o sa pierdem vremea pe aici", a declarat Nicola Nicolaites, patronul societatii Eco Geo Prest, firma cu sediul in Bacau.
Sunt multumit ca am castigat licitatia pentru 500 de mp la malul marii si, cu toate ca as fi vrut sa mai cumpar si un alt teren, pretul de 80 euro pe mp este prea mare si astept sa mai scada", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Nicola Ciciu, reprezentant al firmei KPMG Romania SRL.
Romania reprezinta pentru noi un interes deosebit in dezvoltarea unei piete de desfacere a produselor de calitate din Italia, pe care, desigur, dorim sa le oferim potentialilor cumparatori din Romania", a spus dr. Nicola Bono, presedintele provinciei regionale Siracusa referitor la evenimentul Casa Deliciilor.
Turistii au preferat in perioada aceasta sa opteze pentru destinatii exotice (Republica Dominicana, Dubai) si pentru cele de schi (Austria, Italia), unde pot sa imbine utilul cu placutul", a spus Nuti Nicola, sales manager la agentia de turism Mapamond.
google-analytics.com