Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (4.60 secunde)
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Pagini de istorie locala: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu.
Calarasiul prin ochii mei (3) Muzeul Municipal situat in cladirea fostei primarii de pe centru, astazi administrat de un tip cu amintiri de pe aceleasi holuri, l-am vizitat mai sa ma lase cu gura cascata minute bune in sir chiar si dupa ce parasisem incinta.
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL. La sfarsitul intalnirii cu usile inchise care a durat aproape doua ore, Tariceanu a infatisat in cateva minute concluziile:
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta nu este obedienta lui Radu Mazare, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Fosta vila a Ionelei Prodan, acolo unde a crescut celebra sa mama si tot acolo unde cele doua fete, Rebeca si Sarah, au cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata!
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Un scenariu care revine in forta: Roberta, inlocuita de Boc la sefia Camerei (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu vehiculat intens toamna trecuta in urma unor scurgeri de informatii din PDL redevine actual, dupa demisia lui Emil Boc de la sefia guvernului.
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
google-analytics.com