Cautare

62305 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (5.90 secunde)
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante. Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor. Taierile se fac insa in baza unui proiect ce nu a primit avizele unor furnizori de utilitati.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
BERBEC Te vei bucura de o atmosfera cu totul noua si plina de romantism. Cei mai tineri vor fi in cautarea dragostei doar pentru a aduce mai multa distractie in viata lor. ... Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani:
Astazi sindicatele organizeaza proteste pe aeroporturile din Paris. Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA.
Un grup de hackeri rusi a atacat site-ul Adunarii Nationale din Franta. NoName a revendicat atacul ca o riposta fata de sustinerea Ucrainei. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Macron are cel mai prost scor in sondaje de la criza vestelor galbene. Marcela Feraru, editor Aleph News, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Summitul Comunitatii Politice Europene s-a desfasurat la Chisinau Klaus Iohannis si Volodmir Zelenski au semnat un comunicat comun Marcela Feraru, jurnalist corespondent in Franta
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Zelmer South Europe SRL, cu sediul central la Bucuresti, va constitui principalul centru de distributie pentru produsele marca Zelmer.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Parcarea interzisa pe o artera importanta din Capitala.
Fenomene misterioase care se petrec in creier (Autor GEORGE CUSNARENCU) Din intregul nostru organism, creierul, mintea umana, este cel mai misterios loc. ... Creierul este cel mai greu de cercetat, impreuna cu procesele sau fenomenele cerebrale.
google-analytics.com