Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (2.52 secunde)
Acestea se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.
Cum arata gazonul de pe National Arena inaintea Supercupei Gazonul a fost carpit, dar lucrarile au fost ingreunate de ploile cazute in ultimele zile Zonele de teren distruse de pe National Arena au fost refacute in ultimele zile de firma care a pus gazonul pe "Ilie Oana" din Ploiesti, Garden Center Grup.
In acest sens, atasat, va transmit in format electronic (xls) lista jucatorilor din LNBM (pe doua sheet-uri distincte, NORD si SUD), urmand ca institutia media pe care dumneavoastra o reprezentati sa aleaga cate un sportiv pentru fiecare pozitie (point guard, shooting guard, forward, power forward, center), dar si cate un antrenor, pentru fiecare dintre cele doua selectionate, NORD si SUD, pana cel mai tarziu pe 06 aprilie.
Spatiul de 5000 de metri patrati in care se desfasoara Santa Claus Kingdom este amplasat pe Soseaua Pipera, in incinta Atlas Business Center - se poate ajunge cu metroul (statia Aurel Vlaicu) si RATB (autobuzele 112 si 135).
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
Reprezentantii institutului "Pew Research Center for People and the Press" sustin ca acest procent este foarte mare in comparatie cu cifrele din 1996, cand numai unul din 50 de americani utiliza internetul pentru a cauta informatii on line.
Pentru segmentul notebook-urilor cu Blu-Ray, compania detine o cota de piata de 80%.Sony Europe, cu sediul central la Sony Center din Berlin, este responsabila pentru afacerile cu produse electronice din Europa si a înregistrat vânzari de 9,55 miliarde de euro pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008.  Program organizat de Echipa de Asistenta Vaio Pentru clientii care detin un notebook Vaio, ce face obiectul programului voluntar de verificare si revizie, Sony va asigura ridicarea acestuia, verificarea lui si, daca este cazul, repararea gratuita a acestuia.
As vrea in mod deosebit sa evidentiez posibilitatea oferita companiilor de a publica informatii prin Local Business Center, aplicatie ce permite, pe langa postarea datelor de contact, si postarea programului, imagini si multe altele", a spus Jaroslav Bengl, manager de produs pentru harti de la Google Zurich.
La conferinta de presa ce a avut loc astazi la Stirbei Center din Bucuresti au participat: Daniel Toma de la Senior Software, Nicu Aleman - Microsoft, Alexandru Mankoosh - Regencz Company CIO, Zoli Herczeg - Microsoft si Lori Haiducescu - director operatiuni Senior Software.
Primul si singurul cumparator prezent la magazinul din Baneasa Shopping Center nu a fost un roman, ci o fata din Olanda care locuieste in Romania.
Expozitii permanente a operei sale pot fi vizualizate la Storm Regele Art Center din Mountainville, New York, New York City Whitney Muzeul de Arta american, Galeria Nationala de Arta din Washington DC, precum si Civica Galleria.
De asemenea, organizatia afirma ca aceasta industrie a luat avant o data cu data de 11 septembrie 2001, cand cele doua turnuri World Trade Center din New York au fost distruse.
O studenta din California, Jayne Vidheecharoen, de la Art Center College of Design, a realizat un prototip TV care revolutioneaza tehnologia, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.
La inaugurarea oficiala a centrului, denumit Intel Romania Software Development Center (IRSDC), au participat premierul Mihai Razvan Ungureanu, ministrul comunicatiilor Razvan Mustea si ambasadorul Statelor Unite ale Americii Mark Gitenstein.
Audienta a putut experimenta live cum este sa sari cu parasuta, datorita streamului video realizat de ochelarii purtati de parasutistii care au aterizat pe acoperisul cladirii Moscone Center, locul unde se desfasoara conferinta.
Din fericire, Facebook iti da posibilitatea de a-ti revendica contul urmand pasii de identificare de la Help Center. 3. Reactualizeaza antivirusul de pe computer Pana in acest moment majoritatea virusilor Facebook se limiteaza la trimiterea mesajelor si adaugarea prietenilor.
Specialistii din cadrul US Naval Surface Warfare Center au conceput o aplicatie Android care fotografiaza in secret mediul inconjurator, permitand ulterior celor ce controleaza aplicatia sa construiasca un model 3D ce infatiseaza locuinta victimei.
Tot mai multi oameni incearca sa se lase de FACEBOOK, insa putini reusesc Un nou studiu al celor de la Pew Research Center a ajuns la o concluzie uimitoare, oamenii incearca sa se lase de Facebook si le este la fel de greu ca renuntarea la droguri sau alcool.
In acest moment exista 15 categorii, printre acestea se numara Finante si Contabilitate, Constructii, Call center si Costomer Service, Inginerie, Medicina, IT, Design.
In Moscone Center ajung mii de dezvoltatori. Este un spatiu expozitional din San Francisco, dar si de conferinte, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 80.000 de metri patrati.
google-analytics.com