Cautare

76 de rezultate pentru "aurora" (4.50 secunde)
Astfel ca se gasesc confectii textile pentru adulti la hotelurile Parc, Select si la Pavilion cort ROMEXPO, Aurora, Sirena, Meridian.
Sunt prezenti la lucrarile seminarului Ion Danut Juganaru, director general executiv al CCINA Constanta, Florentina Dospinescu, reprezentant ANTREC, Marian Zidaru, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Constanta, Aurora Mavrodin, reprezentant al Inspectoratului Protectiei Mediului Constanta, Indira Abdulvoap, economist, Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra".
La aceasta editie vor participa 30 de firme care vor ocupa o suprafata de peste 680 mp, in cadrul Complexului Aurora.
Alte locatii in care sunt amenajate standurile firmelor participante la TINIMITEX sunt hotelurile si restaurantele Parc, Perla, Sirena, Discoteca Cleopatra, Doina, Flora Victoria, iar pentru TINMEC complexul Aurora, toate din statiunea Mamaia.
Se doreste totodata amenajarea Cordonului Saturn-Venus, amplasarea a 5 bazine in apropierea plajei Saturn, cu acces liber turistilor, amenajarea zonei parcului de distractii, amenajarea falezelor si digurilor din Olimp si Cap Aurora, lucrari peisagistice in Padurea Comorova - transformarea in zona de agrement, reamenajarea si promovarea Hipodromului Mangalia, amenajarea unei telegondole si a unui parc tip aqua-land, amenajarea unui Muzeu Marin si a unui acvariu.
La manifestare au fost prezenti Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Virgil Breaban, decanul Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii "Ovidius", Cristinel Sebe si Aurora Cioc, ultimii doi fiind directori ai ICECON Bucuresti.
Locatiile in care se vor amplasa standurile celor peste 400 de expozanti sunt Parc, Cleopatra, Ovidiu, Dacia, Azur, Victoria, Select, Aurora, Tenis Club Idu, Perla, Sirena.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. *Costinesti - sediul BTT - telefon: 0241-734.900;
Investitia, in valoare de 10 milioane de euro cu tot cu TVA - suportata integral de Megaconstruct - vizeaza Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, iar Dan Grigore Adamescu nu exclude posibilitatea ca in viitor sa construiasca si reteaua de gaze din alte localitati din judetul Constanta.
Investitia, in valoare de 10 milioane de euro cu tot cu TVA - suportata integral de Megaconstruct - vizeaza Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, iar Dan Grigore Adamescu nu exclude posibilitatea ca in viitor sa construiasca si reteaua de gaze din alte localitati din judetul Constanta.
000 de lei, iar societatile "Topaz Aurora" SRL si "Uti Facility Management" SRL - cate 8000 de lei - pentru lipsa instruirii personalului privind securitatatea si sanatatea in munca.
"Pentru participarea la aceasta selectie se depune CV EOROPASS in limba romana la consilierul EURES din judetul de domiciliu al persoanei solicitante", a declarat Aurora Tiribeja, directorul coordonator al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, care a precizat ca principala conditie impusa de angajatorul strain este experienta in agricultura.
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Operatiunea dezapezirea si sondarea permanenta a starii gazonului aflat sub stratul de zapada a fost completata zilnic de legatura permanenta cu Aurora Bell, directorul Prognoza al Administratiei Nationale de Metereologie.
FEFS I - Costi Nanu, FEFS II - Roberta Ghetu, FEFS III - Catalin Popescu, Facultatea de Chimie - Marian Dobre, PIPP - Aurora Ungureanu.
Din 1878 dateaza Omenesc, prea omenesc, in 1881 apare Aurora. Ganduri asupra prejudecatilor moralei, in 1883-1887 Stiinta voioasa, in 1883-1885 Asa grait-a Zarathustra, in 1886 Dincolo de bine si de rau, in 1887 Genealogia moraleiprecum si noi editii ale lucrarilor anterioare.
Iar in CV-ul ei figureaza si premiul Miss Cap Aurora. Cei doi si-au facut aparitia impreuna in public joi, la ziua de nastere a Ramonei Badescu, prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" de la TVR 1 Si, pe parcursul evenimentului, au stat la aceeasi masa, unde pareau foarte afectuosi.
Director Executiv: Daniel Ganea. Art Director: Aurora Padureanu, Sorin Opris. Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.successfulwomenmagazine.com.
Jolie o interpreteaza pe zana diabolica din basmul Frumoasa din padurea adormita, cea care o blesteama pe Printesa Aurora sa se intepe intr-un fus.
google-analytics.com