Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (4.20 secunde)
Ziarele din intreaga lume fac inovatii in ceea ce priveste modul de a vinde publicitate, pe fondul crizei economice, care a determinat reducerea investitiilor in advertising, potrivit concluziilor conferintei World Newspaper Advertising, care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.
Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World. ... Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
Potrivit lui Sian Davies, director executiv al Henley Centre Headlight Vision, sondajul demonstreaza nevoia consumatorilor de a redresa balanta dintre virsta la care ei spera sa se retraga din activitate si abilitatea de a acoperi total nevoile financiare pe durata pensionarii.
VISION P.M. ... VALEA ORBILOR va fi lansat in Romania de VISION P.M. incepand cu 18 octombrie si va putea fi vazut in Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Botosani, Ploiesti, Timisoara, Targu- Mures, Petrosani, Craiova, Pitesti, Resita si Caransebes.
200 de oameni au desfasurat pe aerodromul de la Clinceni steagul despre care GUINESS WORLD RECORDS spune ca e cel mai mare facut vreodata, spune postul britanic pe pagina sa online. Ziarul The Guardian anunta ca recordul a fost confirmat de oficialiiGUINESS WORLD RECORDS.
Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
"Cand am urcat pentru prima oara pe scena concursului "Miss Fitness World", nu stiam la ce sa ma astept. ... World Fitness" in 2008, in 2009 si in 2010, in Libertatea.
"Am cumparat, impreuna cu Ion Tiriac, World Team Cup de la Dusseldorf. ... World Team Cup e al doilea turneu ca importanta dedicat echipelor masculine de tenis, după
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... Topul de la Mobile World Congress din Barcelona coincide cu topul blogului de specialitate gadgeteer.ro, care si-a invitat cititorii sa voteze smartphone-ul anului in Romania.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est vine in sprijinul Asociatiei Daruieste Viata cu o proiectie caritabila Marnie's World, duminica, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvire Popesco.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) La aceasta intrebare, US News&World Report, care a realizat un clasament anual, raspunde scurt: ... Acest clasament este stabilit in fiecare an de revista americana US News & World Report.
Proiectul face parte din programul Investitie in Mediul Rural, al Fundatiei Vodafone Romania si este derulat in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania.
Un sfert dintre copiii intervievati in cadrul unui studiu realizat in mediul rural de World Vision Romania anul trecut au afirmat ca sunt obositi pentru ca au trebuit sa munceasca in gospodarie inainte sau dupa programul de scoala.
Gala Oameni pentru Oameni (2003-2009), Gala Societatii Civile (2002-prezent), Gala World Vision Romania (2001-2001), Gala Erste Stiftung (2009-2012). • Intre 2005-2011 a fost membru in Comitetul Director al Fundatiei United Way Romania;
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
google-analytics.com