Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (4.44 secunde)
Magda Marincovici) In 2012, aproximativ 40 de milioane de copii sub 5 ani, supraponderali si obezi Studiul cercetatorilor norvegieni de la Universitatea Agder, realizat pe un lot de vreo 8.000 de copii din Norvegia, Olanda, Belgia, Ungaria, Spania, Elvetia si Slovenia, ajunge la concluzia ca, alaturi de parinti, copiii au un mic dejun si un pranz echilibrat nutritional.
Este primul studiu care avertizeaza asupra riscului de obezitate in cazul copiilor care stau zilnic in fata televizorului. ... Parintii copiilor au dat informatii privitoare la numarul de ore pe care cei mici le acorda privitului la televizor. ... Autorul studiului, doctorul Mark DeBoer, profesor de pediatrie la Universitatea Virginia, spune :
Iuliana Avadanei a tinut in cadrul Universitatii Copiilor, pe 24 aprilie, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor.
Paticipantii s-au bucurat si de prezenta d-nei Daniela Raiciu, director de marketing la firma Hofigal, sponsor al Universitatii Copiilor, iar pe 2 iulie dr. Iuliana Avadanei va preda cursuri copiilor, cu tema "Din tainele corpului uman".
Adina Dumitrescu, psihopedagog special specializat in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si in curs de specializare in Psihoterapie Integrativa 11:00 - 11:30 Ana Hodea SESIUNEA 1 Terapia logopedica in procesul de recuperare a copiilor cu TSA Autor si speaker Ana Hodea â€" Logoped, Psihopedagog, Practicant - autonom acreditat de COPSI, specializare in dezvoltarea, stimularea si corectarea limbajului verbal si non-verbal in terapia si recuperarea copiilor cu autism.
Gheorghe Mencinicopschi a absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie; ... Nu dati ciocolata copiilor mici sub 3 ani sau celor care prezinta sindromul de hiperactivitate si deficiente de concentrare (ADHD). ... Obiceiul "indoparii" copiilor, sub pretextul feririi de imbolnaviri, este negativ in cazul copiilor din familiile obeze.
Totul a inceput in luna august 2004, cand Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a primit o sesizare anonima, ce cuprinde 130 de pagini, prin care erau demarate afacerile lui Dumitru Lungu, la vremea respectiva director al Palatului Copiilor Constanta.
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
Cele 8 semne ale autismului, descrise de un psihoterapeut Autismul este destul de raspandit in randul copiilor. ... Nu am stiut de unde sa incep intrucat Terapia ABA era singura metoda recomandata si considerata ca fiind cea mai eficienta in recuperarea copiilor cu autism.
Tot ieri, incepand cu orele 11, democratul a lansat, alaturi de colegii sai, proiectul prin care vrea sa impulsioneze si sa sprijine educatia de calitate a copiilor din Mangalia, la Scoala Generala nr.
Totusi, acelasi guvern a obligat practic autoritatile locale sa ofere copiilor mere din import, tratate cu diverse substante chimice atat in cursul obtinerii recoltei, cat si in scopul conservarii pe perioada transportului si depozitarii.
Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani. ... Ii intreb pe parintii ce le trebuie copiilor.
Investitia de la Brasov se ridica la 1,57 de milioane de lei, iar elementul inovator al proiectului consta in crearea unor centre de excelenta care, pe langa serviciile oferite copiilor pe timpul zilei, functioneaza asemenea unor centre de formare continua a profesionistilor din domeniul ingrijirii si educatiei timpurii.
Sambata 11 mai, la Cursa Copiilor McDonald's, au luat startul 3600 de copii cu varste cuprinse intre 0-12 ani, fiecare categorie de varsta si gen avand start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet. ... "In mod evident, un astfel de sistem este imperios necesar", a declarat pentru Reader’s Digest John Carr, reprezentantul Aliantei Europene a Organizatiilor pentru Siguranta Copiilor pe Internet.
Sambata, 21 ianuarie 2017, la orele 17.00, la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR (Bulevardul Tineretului nr. ... Urmatoarele spectacole sunt programate la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR astfel:
"In ultimii opt ani, numarul copiilor obezi s-a dublat, ajungandu-se la peste 120.000 de cazuri aflate in evidentele medicilor;
Diferentele dintre generatii sunt destul de pronuntate, dar sta in sarcina parintilor, nu a copiilor, sa invete sa micsoreze aceste diferente si sa "se implice" in cunoasterea posibilitatilor pe care ti le ofera, printre altele, jocurile video...
Din pacate, de multe ori, vorbim de fapt despre dezimplicarea parintilor in activitatea scolara a copiilor lor. ... Autoritatile locale, corpul profesoral, institutiile locale de sanatate si culte, toate acestea, oricat de bine ar colabora impreuna, nu vor putea niciodata suplini lipsa de implicare a parintilor in educatia copiilor.
google-analytics.com