Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (7.57 secunde)
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Constanta, societate care se ocupa cu achizitionarea si comercializarea cerealelor, au fost inregistrate in contabilitatea societatii marfuri care nu existau faptic in gestiune, iar pentru suma de 60.000 lei primita avans de la o societate din Tulcea, pentru livrari ulterioare de cereale, nu s-a evidentiat TVA colectat in suma de 9.579,83 lei.
La data de 26 noiembrie 2010, in jurul orei 10:30, politisti din cadrul Sectiei 7 Politie l-au depistat pe str. ... Ramon de 32 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare 1320 de tigari netimbrate.
La data de 2 ianuarie 2010, in jurul orei 11:00, politisti din cadrul Sectiei 16 Politie, l-au depistat intr-o piata din sectorul 4, pe L. Cezar de 25 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare zece pachete de tigari netimbrate de diferite marci.
In ziua de 5.01.2011, in jurul orelor 11:00, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, l-au depistat in sectorul 6 pe D.
Gheorghe Gheorghiu a dat in judecata Politia Rutiera! Politistii constanteni il acuza pe cantaret ca a condus dupa ce a consumat alcool si i-au suspendat carnetul de conducere. Nemultumit de acuzele aduse de oamenii legii, artistul a vrut sa isi faca singur dreptate.
Acum cateva luni scriam un material despre cate procese pierde Politia cand vine vorba despre amenzile aplicate in trafic. Media ar fi cam de un proces la patru dosare in instanta, adica un sfert dintre contraventiile contestate. ... Soferii contesta procesele verbale de contraventie in instanta.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Politia rutiera a negat. Purtatorul de vorbe de la Cotroceni, Bogdan Oprea, a confirmat. ... Daca nu era Basescu la volan, politia rutiera se autosesiza, ii facea testul de alcoolemie si il sanctiona in consecinta. ... Cel din portbagaj, care i-a provocat depasire de viteza.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
2 tone de petarde si artificii, confiscate de politistii din Ilfov 2 tone de petarde si artificii fara documente de provenienta au fost descoperite si confiscate de politisti, intr-o actiune desfasurata in localitatile Dobroesti si Ganeasa, precum si in municipiul Bucuresti, de la trei barbati care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice catre persoane neautorizate, a informat joi Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.
In urma actiunii, oamenii legii l-au prins in flagrant pe Gabriel Adamescu, de 48 ani, din Constanta, care oferea spre vanzare trecatorilor din zona cuprinsa intre strada Vasile Alecsandri si zona "Lupoiaca".
In ziua de 11.12.2010, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 16 Politie, au depistat pe Sos.Giurgiului din sector 4 pe: ... EDUARD, de 21 ani, din Bucuresti, pe C.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Compania Nationala Imprimeria Nationala (CNIN) va introduce in primul trimestru al anului viitor noi marcaje la tigari si bauturile alcoolice, a declarat recent directorul general al institutiei, Dan Docan.
google-analytics.com