Cautare

28 de rezultate pentru "swarovski si emidale" (4.64 secunde)
Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Am inceput de la o trusa de margele primita in dar de la fiica mea, Cristina, de 15 ani, si de la fiul meu, Laurentiu, de 13 ani.
Materialele care predomina sunt neoprenul, jerseul si pielea, iar tinutele variaza de la haine casual la elegante, promite artista. Colectia Hard Coeur conceputa de Sore este un proiect de suflet al cantaretei in care investeste multa pasiune si studiu pentru a-l dezvolta frumos in liniile ei preferate:
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Absolventa a Facultatii de design din Chisinau in anul 2001, Victoria Sava are deja 15 ani de experienta in domeniul modei si activeaza in Romania de cinci ani. Doua participari cu succes la Fashion Week Bucuresti si Iasi.
Si-a prezentat noul single, "Shake It Off", iar prestatia ei a fost laudata de toti cei prezenti la show. Vedeta a optat pentru un costum auriu, batut cu cristale Swarovski, alcatuit dintr-un top super sexy si pantaloni scurti.
Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie. - Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"?
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Initiativa Pro Regio si Antal Arpad Andras, unul dintre fondatorii organizatiei, candidat UDMR la Camera Deputatilor, au transmis conducerii localitatilor din Tinutul Secuiesc un mesaj in care au solicitat sprijinul acestora pentru amplasarea panourilor cu denumirea fostelor Scaune Secuiesti.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com