Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (6.18 secunde)
"Am promis clientilor nostri sale oferim permanent noi atractii, noi branduri si un adevarat Mega Fun.
Gorenje a anticipat schimbarile din stilul de viata al consumatorilor moderni, incercand sa le ofere mai mult timp liber pentru ei, pentru pasiunile lor, pentru a avea grija de cei pe care ii iubesc.
La cateva saptamani dupa lansarea Windows 10, ar fi momentul sa profitati de promisiunea celor de la Microsoft legata de mai mult spatiu liber pe hard disk cu noul SO.
Padurea Baciu de langa Cluj se regaseste pe un loc fruntas al unei liste cu cele mai infricosatoare locuri din lume, unde povestile cu strigoi, disparitii misterioase si forme umanoide care sunt invizibile ochiului liber, dar apar in fotografii, devin realitate.
Romantismul, arta si sportul sunt sursele dumneavoastra de placere. ... Soarele straluceste in diagrama dumneavoastra si este ca un reflector ce va maguleste cu forta luminii. ... Relatiile familiale sunt destul de tensionate in ultima vreme si ar cam fi cazul sa faceti liniste.
Faceti o gramada de studii suplimentare, cursuri sau calatorii de instruire si va ocupati timpul liber pana la refuz. ... Relatiile cu apropiatii si cu partenerii sunt mai incercate ca niciodata. ... Veti avea insa responsabilitati sporite acasa, in special cu un parinte.
- Astazi intelegem care zone ale creierului sunt responsabile de comportamentul impulsiv si care zone conduc la inhibarea acestui comportament. ... Oare daunele provocate masinariei cerebrale sunt suficiente pentru a ne scuti de responsabilitatea actiunilor noastre?
Acest lucru este sugerat de un studiu efectuat de Kathleen Vohs si Jonathan Schooler, psihologi la Universitatea Minnesota si respectiv la Universitatea British Columbia. ... Jumatate dintre ei au citit un pasaj din cartea The Astonishing Hypothesis a lui Francis Crick, in care laureatul Premiului Nobel scria:
Nu sunt neaparat motive de mandrie, nici Casa Poporului, nici castigarea competitiei cu Portugalia pentru gazduirea summitului. ... Zilele trecute, m-am aflat la Sibiu, pentru a lua pulsul capitalei culturale intr-un weekend.
Magistratii i-au lasat liberi, acum sunt de doua ori mai puternici decat erau inainte. ... Macar de ochii lumii putea sa spuna ca nu sunt probe, ca au fost vicii de procedura.
Este casatorit cu actrita Georgeta Luchiana Tudor si impreuna au un fiu, Adrian. ... - Nu mi-au adus nimic acesti ani de libertate pentru ca eu am fost intotdeauna liber. ... Poezia asta, inclusa intr-un anume spatiu, facea sa nu fie luata in seama.
Pensionarii gorjeni vor iesi in strada de Ziua Muncii, pentru a participa la un miting de protest care va avea loc in Piata Prefecturii din centrul municipiului Targu Jiu, intre orele 10.00-12.00.
Am sa merg si eu in teritoriu, sa sustin candidatii nostri, cred ca este un gest firesc. ... Intrebat daca liberalii din teritoriu au liber sa faca aliante cu toate formatiunile, inclusiv PSD, Calin Popescu Tariceanu a spus ca organizatiile au libertatea, in principiu, sa faca aliante locale.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Europarlamentarul Gigi Becali (foto) a declarat ieri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis definitiv ca nu poate parasi Bucurestiul si Ilfovul, ca nu va renunta la mandatul din Parlamentul European si ca dupa ce va depune juramantul va avea imunitate, fiind dorinta lui Dumnezeu de a fi liber.
Un regim iresponsabil, care, pentru a fi lasat de "europeni" si de americani sa fure in voie, a tradat sistematic interesul national, cedand tot ce se putea ceda.
Acesta a spus ca PSD nu va atribui nimanui functia de presedinte al Consiliului National al partidului, ocupat de Adrian Nastase, pana cand acesta va fi liber si va putea reveni in partid sau pana va decide sa renunte.
E total gresit sa vorbim despre "romanizarea" Republicii Moldova Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre "romanizarea" statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.
Taxele, specificate in noul Cod Fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2007, sunt considerate de UE ca o ingradire a comertului liber, in timp ce reprezentantii Finantelor de la Bucuresti sustin contrariul.
In urma cu ceva timp, mai multi angajati ai SC Grup Servicii Petroliere SA au constituit un grup de initiativa in vederea infiintarii unui sindicat. Pe data de 2 noiembrie, prin hotarare judecatoreasca s-a acceptat formarea noului sindicat, care poarta denumirea de Sindicatul Liber al angajatilor Grup Servicii Petroliere.
google-analytics.com