Blogul lui Constantin Gheorghe: Inceputul sfarsitului sistemului ticalosit?

Prieteni, incepe sa se vada adevarata fata a PDL si a "sistemului ticalosit", conduse cu mana de fier si cu ochii pe banii de furat de la stat de traian basescu. Un regim iresponsabil, care, pentru a fi lasat de "europeni" si de americani sa fure in voie, a tradat sistematic interesul national, cedand tot ce se putea ceda. Acest sistem nu poate fi eradicat pana ce nu se face o de-pedelizare radicala si fara mila a statului, incepand cu Presedintia si terminand cu ultimul slujbas pus de PDL paznic la bani publici.
Inceputul demascarii adevaratei naturi a regimului basist a fostaccesul liber la inregistrarile din dosarul de la Brasov, care il priveste si pe Blejnar. Se tot fabula pe marginea intrebarii: "cine e Regina", dupa circul cu vamesii si politistii de frontiera, de la sfarsitul iernii 2010-2011, cand vajaiau elicopterele de ziceai ca dau tatarii! Ei bine, Regina e un el(ca tot se poarta travestitii!), si-l cunoastem cu totii! Nu americanii sau europenii l-au facut atat de tacut pe basescu dupa referendum, ci ideea ca pana si el a putut fi ascultat! Si stie ca ascultarile alea il pot trimite pe viata la mititica. Nu mai poate juca la cacialma, cata vreme nu stie ce stiu procurorii. Nu aia de la DNA, ci aia de la PITICOT! Pentru ca si scandalul de azi, cumetria bancherilor cu afaceristi si functionari de rang inalt ai statului, cam portocalii in cerul gurii, e pornit tot de PITICOT. De ce aceste scandaluri, care au la origine fapte petrecute pe parcursul a doi-trei ani, daca nu mai mult, n-au aparut la timpul lor, cand puteau minimiza pagubele? Nu cumva pentru ca procurorilor nu li s-a permis sa-si faca treaba? Acum li s-a dat liber, dar nu de basescu, puteti fi siguri de asta!
Acum intelegeti isteria din jurul lui doi si-un sfert, ancheta in cazul lui Catalin Voicu, si alte lucruri bizare din zona? Exista, mai mult ca sigur, oameni din servicii, din Parchete si din Politie care au strans date despre sistemul patronat de basescu. Acum le pot scoate la lumina. Pentru ca basescu nu mai e ce-a fost, iar oamenii lui din aceste institutii fie nu mai sunt la butoane, fie butoanele nu mai gasesc oameni dispusi sa raspunda la apel.
Ponta si compania nu au nicio scuza daca nu merg pana la capat cu de-pedelizarea statului. De asta depinde si succesul guvernarii lor viitoare. De ce s-ar teme Ponta? Ca niste unii, precum Tismaneanu, au sa-l tot muste de cur cu "plagiatul"? Ei, si? Se vor plictisi! Ca o sa-l urecheze Barroso? Nu cumva popularii europeni au pus si ei botul la "ofertele" sistemului ticalosit" de la Bucuresti? O aluzie, un coltisor de proba, si tac si "principialii" de la Bruxelles! Ponta are o datorie fata de cetatenii romani, in primul rand. Sa si-o faca!
O actiune radicala impotriva sistemului ar baga frica in oase si uselistilor care ar incerca sa captureze sistemul, in favoarea lor. Frica e cel mai bun antidot pentru coruptie. Iar faptul ca nu va fi iertat nimeni, desi va supara pe multi, ii va simplifica lui viata, in primul rand.
Dezvaluirea cat mai multor afaceri murdare ale pedelistilor, afaceri care duc si la basescu, este cea mai buna forma de a-l obliga sa plece de la Cotroceni. Daca pe Voiculescu il tin bracinarii, atunci sa sa se concentreze pe demascarea sistemului basist. Si basescu pleaca singur!
Problema lui Ponta, si a USL, este aceea de a convinge romanii ca masurile pe care le vor lua garanteaza ca nu se va mai forma un alt sistem ticalosit. Cum o vor face? Asta e! Pana acum nu primim raspunsuri convingatoare in materie. E cazul sa faca ceva, daca vor sa guverneze si dupa 9 decembrie...