Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (3.72 secunde)
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea. ... ‘Ne-am prabusit.
Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. Potrivit unui comunicat de presa al Institutului Fundeni, cuvantul de deschidere este rostit de acad. Victor Voicu, presedintele Sectiei de Medicina a Academiei Romane.
Mariustuca.ro / Harry, primul porc cu grefa de plamani artificiali (Autoare: Magda Marincovici) Harry, este primul porc, in greutate de 23 de kilograme, care a beneficiat de o grefa de plamani creata in laborator.
In presa italiana se precizeaza ca in Romania si Bulgaria exista clinici private unde se efectueaza transplanturi de organe, departe de birocratia si controalele care fac astfel de operatiuni "imposibile in Italia".
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala! "Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala.
Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, au informat sursele citate.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Primul transplant facut in Romania cu organe recoltate de la un pacienti din Bulgaria a fost efectuat aseara la Spitalul Fundeni. Este vroba despre transplantarea unui ficat si a doi rinichi, astfel fiind salvata viata a trei bolnavi din tara noastra.
Dupa o perioada cu evolutie favorabila, Rebeca, fetita care a suferit un transplant de ficat, din cauza unei boli rare la ficat, la Institutul Clinic Fundeni a murit astazi.
Un pacient din Suedia este primul om caruia i s-a facut transplant la creier cu celule stem Celulele stem ar urma sa se maturizeze in creier si sa produca dopamina dupa 1 an Alti 7 pacienti care sufera de Parkinson vor beneficia de acest transplant
Acestea fiind stabilite, flirtul si atractia erotica sunt, asadar, elemente de baza ale succesului biologic al speciei umane.
Proiectul vizeaza descoperea copiilor cu abilitati inalte si sustinerea lor printr-o educatie diferentiata pentru dezvoltarea lor la intregul potential.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed. ... Un caz romanesc interesant, din aceasta categorie, in care rapirile OZN se imbina cu elemente ale credintelor populare, este cel al lui DB.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Rhett Butler si Scarlett O'Hara: Eu nu te iubesc pe tine mai mult decat ma iubesti tu pe mine Noua rubrica de pe Sexsafe.ro, dedicata povestilor de dragoste pe care le-au trait cele mai renumite cupluri din lume, nu este o rubrica dedicata barfelor si carcotelilor.
Un barbat a fost impuscat mortal intr-un cinematograf, pentru ca manca prea zgomotos popcorn.
Poti sa faci de toate-n viata, dar fa-le la timpul lor, spune un cantec celebru din folclorul romanesc. Nici un alt vers n-ar descrie mai bine situatia cu care se confrunta o treime din romancele trecute de 35 de ani.
9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui?
Magda Marincovici) Un barbat din trei, cu varsta de 30 de ani, si un barbat din doi, cu varsta de 50 de ani, sufera de calvitie Propolisul ar putea fi o solutie contra caderii parului, dovedeste un studiu publicat in Journal of Agricultural and Food Chemistry.
google-analytics.com