Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (6.85 secunde)
PETRU CALAPODESCU) Sesiunea extraordinara a Parlamentului nu face decat sa rezolve in prag de vacanta chestiuni urgente pentru ca actuala guvernare sa poata efectiv administra tara, potrivit programului aprobat la instalare de catre plenul camerelor.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Toamna Pacientului Matrafoxat Stiu, nu am mai scris de ceva vreme pe blog. ... In fond, lucrurile in aria mea de interes sunt aceleasi de 10 ani:
Confederatia Nationala Sindicala „Cartel Alfa“ si UGIR-1903 au semnat ieri un protocol de colaborare, cei doi parteneri anuntand o lista de revendicari comune pe tema fiscalitatii.
Mai multe organizatii patronale si sindicale au solicitat discutii pe marginea proiectului de buget pe 2006, afirmind ca pina in prezent nu au fost consultati, in cardul unui dialog social.
Valoarea punctului de pensie va creste cu 9,3% pentru anul viitor, a declarat, ieri, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai Seitan, cu prilejul unei conferinte pe tema reformei sistemului public de pensii organizata de CNS Cartel Alfa.
Proiectul legii negocierilor contractelor colective de munca, sustinut de Putere, este generator de tensiune in rindul marilor confederatii sindicale din tara. Acest proiect de act normativ ar trebui sa reglementeze organizarea, desfasurarea, finalizarea negocierilor colective si aplicarea rezultatelor acestora in vederea incheierii CCM.
Alianta Federativa a Sindicatelor Functionarilor Publici "Sed Lex" nu este de acord cu declaratiile lui Bogdan Hosu, presedintele Cartel Alfa, potrivit carora toti bugetarii ar trebui sa aiba o lege a salarizarii unica.
Firmele si companiile multinationale din Romania care au cel putin 50 de angajati vor trebui sa aiba de la 1 ianuarie 2007 cate un comitet european de intreprindere, a declarat recent la intalnirea cu reprezentantii directorilor de resurse umane de la marile firme din Capitala presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.
In acest caz, Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa va ramane pe dinafara. ... La randul sau, Bogdan Hossu, presedintele Cartelul Alfa, spune ca aceasta fuziune nu este iminenta si in Romania, desi afirma ca regandirea sistemului sindical este benefica. ... Acesta va cuprinde un numar de 200 de membri.
Conducerea confederatiei sindicale Cartel Alfa a anuntat ca saluta orice actiune care conduce la coagularea miscarii sindicale. In acelasi timp, liderii aceleiasi organizatii sindicale sint de parere ca pluralismul sindical national este o necesitate si un fapt pozitiv pentru protectia drepturilor membrilor de sindicat.
Conducerea confederatiei sindicale Cartel Alfa a anuntat ca saluta orice actiune care conduce la coagularea miscarii sindicale. In acelasi timp, liderii aceleiasi organizatii sindicale sint de parere ca pluralismul sindical national este o necesitate si un fapt pozitiv pentru protectia drepturilor membrilor de sindicat.
Pe baza unui studiu, Cartel Alfa propune ajustarea politicii salariale la cea europeana, anunta NewsIn. Se doreste o crestere a salariul minim de la 370 la 450 de lei de la 1 martie 2007, urmand ca la 1 octombrie sa ajunga la 550 de lei.
Principalele confederatii sindicale din Romania, printre care se numara si Cartel Alfa, au anuntat ca vor organiza, in perioada cuprinsa intre sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie, actiuni de protest la Bucuresti, in cazul in care salariul minim va fi stabilit la 500 de lei, iar proiectul de buget aferent anului 2008 nu va fi modificat.
Liderii Blocului National Sindical ai CNSLR - Fratia si cei ai Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa" ameninta cu manifestatii daca Guvernul va refuza sa creasca salariul minim brut de la 500 la 540 de lei, de la 1 iulie.
Cele doua confederatii sindicale trebuie sa stranga 100.000 de semnaturi pentru modificarea legii pensiilor private, astfel incat fondurile sa garanteze minim contributia reactualizata cu rata inflatiei.
Intr-un studiu privind satisfactia clientilor germani de automobile, Dacia a depasit marci precum Renault, Citroen, Ford si Opel, clasandu-se pe locul noua. Studiul a fost efectuat in Germania de firma de cercetare J.D.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Se spune adesea ca pentru a obtine o cantitate adecvata de vitamine si minerale, dieta trebuie sa contina o varietate cat mai mare de fructe si legume colorate: ... In multe cazuri, daca un aliment este lipsit de culoare este lipsit si de substantele nutritive necesare.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.
google-analytics.com