Cautare

8675 de rezultate pentru "roman mihai" (2.77 secunde)
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. ... Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
Mihai Luca, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), nu-si va pierde sprijinul politic din partea PD-L.
Dona Uracca in Cidul de Pierre Corneille (regia Mihai Berechet, 1959); ... Nina in Al patrulea anotimp de Horia Lovinescu (regia Mihai Berechet, 1969); Printesa Kosmonopolis in Dulcea pasare a tineretii de Tennessee Williams (regia Mihai Berechet, 1972); ... Williams (regia Mihai Manolescu, 1992); ... Muschetarul roman (regia Gheorghe Vitanidis, 1975);
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889). Fiind foarte roman, Eminescu e universal", spunea poetul Tudor Arghezi.
Juristii din comisia de specialitate din Senat au dat ieri, dupa cateva saptamani de dezbateri aprinse, aviz favorabil proiectului de lege privind reglementarea situatiei juridice a unor bunuri care au apartinut fostului suveran Mihai I.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Publicatia citata mai scrie si ca presedintele Traian Basescu, prin declaratiile sale, nu l-a condamnat pe Antonescu pentru deportarile evreilor si romilor si noteaza ca Traian Basescu s-a referit la regele Mihai cu formula "sluga la rusi".
MIHAI EMINESCU. ... Vrem, in ultima instanta, sa sustinem demnitatea de a fi roman, in locul rusinii de a fi roman, prin toate argumentele corecte, ce ne stau la indemana. ... Coordonatorul editorial si moral al tuturor - deci un fel de redactor sef - este Mihai Eminescu.
Claparul Mihai Coman a parasit scena definitiv. - A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena.
Obiectivul nostru este sa castigam tot ce se poate castiga, sa demonstram ca anul 2004 a fost un accident", ne-a declarat Mihai Petre, secretar executiv in cadrul PD Constanta, adaugand ca situatia de fata - aceea de partid in opozitie - nu este o postura noua.
google-analytics.com