Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir. In 2008, Federatia Internationala de Culturim si Fitness (IFBB) il numea Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul 21. Autorul cartii Ia-ti Portia de sanatate, lansata in 2010, initiatorul a numeroase campanii avand ca tema miscarea, educatia fizica si educatia privind stilul de viata sanatos, Mihai Dragomir se pregateste in prag de annou sa lanzese o noua carte care aduce in atentia publicului campionii.
Fost sportiv de performanta el insusi, imprima elevilor si celor care il aleg ca mentor, antrenor si model , un stil de viata complet, iar pe langa trupuri sculptate Mihai Dragomir preda ‘’reteta de succes pentru a obtine nu numai rezultatele dorite din punct de vedere fizic dar si de a gasi acel echilibru si stare de bine (ex- inainte de o zi grea la birou sau dupa), de a intelege importanta calitatii vietii pe care o traim si implicit de a ne alimenta corespunzator, de a invata sa ne cunoastem corpul si sa ne depasim constant limitele’’ dupa cum declara un fan al conceptului creat de Mihai Dragomir pe pagina personala de FB.
Despre vedetele pe care Mihai Dragomir le-a antrenat si pe care le antreneaza publicul stie din aparitiile tv la diferite emisiuni, una dintre ele este Ileana Badiu care in apropierea frumoasei vaste de 40 de primaveri arata mai bine decat o adolescenta . Stilul de viata imbratisat de Ileana Badiu include miscare - de fapt include trei - patru sedinte de fitness anti-aging personalizat cu antrenorul Mihai Dragomir, pe saptamana - un program alimentar echilibrat, dar si terapie de detoxifiere. Conform declaratiilor facute chiar de ea, Ileana Badiu a slabit 10 kilograme in ultimii trei ani si are o talie mai mica cu 30 de centimetri (filmuletul pe YT)
http://www.youtube.com/watch?v=Fp67lXyAJ38&feature=youtu.be