Cautare

5231 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul mures" (4.33 secunde)
Una dintre cele mai mari investitii din vestul tarii se deruleaza in judetul Hunedoara. Cu finantare europeana, se modernizeaza culoarul Mures Nord, adica drumul care este situat pe malul drept al raului Mures, in paralel cu autostrada A1 si Drumul National 7.
Un barbat din judetul Mures s-a trezit de dimineata fara poarta la casa si fara ulucile din gard. Vecinii spun ca cel mai probabil bunurile varstnicului au ajuns pe foc.
Marcel Ciolacu cere interventie de urgenta la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice din judetul Mures. Premierului i-a fost adus la cunostinta faptul ca beneficiarii ar fi supusi unor "violente inadmisibile".
Trei persoane au fost retinute de DIICOT in legatura cu modul in care mai multi oameni cu dizabilitati erau tinuti in subsolul unui azil din localitatea Bardesti, judetul Mures, administrat de Asociatia "Re-Min".
Se fac perchezitii in judetul Mures, acolo unde mai multe persoane sunt acuzate ca au decontat servicii medicale fictive. Prejudiciul ar fi unul de peste 2 milioane de lei.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
In legatura cu aceste aspecte, noi am aratat ca in anumite aspecte nu exista compromis, ca urmare, astfel cum am impiedicat pe vremea lui Ceausescu ca judetul Covasna sa fie desfiintat si asimilat, cum ne-am confruntat cu proiectul de regionalizare a lui Basescu sau Dragnea, asa vom infrunta pe oricine, pentru ca exista subiecte in care nu putem si nu vom face niciun compromis.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova. ... Mudava era originar din localitatea Ghirdoveni, din judetul Dambovita.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
"Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa. ... Si cei de la Astra vin dupa cateva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul si cred ca vor da totul ca sa castige.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Iar in aceste conditii, pentru judetul Constanta se poate spune ca se va aplica strategia „copilul care nu plange…”.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala. ... In sfarsit, judetul Vaslui va fi salvat! ... Pana prin 2008, judetul Vaslui a avut marea onoare sa fie prioritate a guvernarii liberale.
google-analytics.com