Cautare

5039 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (2.83 secunde)
Au fost reabilitate trei obiective de sedii de asezaminte culturale, la Racari (Dambovita), Stei (Bihor) si Somcuta Mare (Maramures), iar alte 21 se afla in executie. ... Pe lucrari publice, un km de drum judetean costa la fel la Constanta ca in judetul Maramures", a mai spus Udrea.
Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna. Pe partea carosabila a DN18, in Pasul Gutai, drumarii au intervenit pentru indepartarea zapezii de pe carosabil dupa o avalansa la km 22, in judetul Maramures.Ninge abundent in multe zone din judet.
Este stare de alerta in tot judetul Maramures din cauza gunoaielor. Decizia vine dupa ce autoritatile au atras atentia ca, la nivelul intregului judet, nu exista spatii de depozitare pentru deseuri.
Localnicii din Sieu, judetul Maramures spun ca primarita, care este si preoteasa, ar fi jucat ajutoarele de incalzire la pacanele impreuna cu sotul ei, preotul din sat.
Rata de fals-pozitiv a testelor antidrog de saliva AquilaScan WDTP-10, in judetul Maramures, este extrem de mare. Acum, Inspectoratul Judetean de Politie a cerut in mod oficial inlocuirea acestora cu alt tip de test certificat.
Imagini revoltatoare au fost surprinse intr-un abator de porci din judetul Maramures. Inregistrarile au fost facute de un fost angajat, care le-a postat ulterior pe retele de socializare.
Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale. Cum reusesc autoritatile in Maramures sa-si formeze si pastreze resursa umana, este o experienta care merita impartasita.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
google-analytics.com