Cautare

6388 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul cluj" (3.55 secunde)
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1). CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
google-analytics.com