Cautare

23397 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (4.52 secunde)
primeste fisele de pontaj de la compartimentele de specialitate semnate de conducerea acestora, tine evidenta concediilor de odihna, a concediilor medicale, a concediilor cu plata, a concediilor fara plata aprobate si a absentelor nemotivate;
"A fost un vot politic fara nicio legatura cu realitatea factuala a activitatii ministerului in anul 2009. De altfel, aceasta concluzie mi-a fost impartasita chiar de cei care au votat impotriva.
Am inteles ca au aparut intre cei admisi foarte multe persoane din afara Craiovei, in conditiile in care prioritate ar fi trebuit sa aiba cei disponibilizati si cei care au domiciliul in municipiu.
In Romania, se bifeaza cu X o fata a unei coli de hartie A4, multi candidati admisi recunoscand, ulterior, ca au pus X-uri si la intamplare!
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile. ... ßi asta deoarece proiectele depuse la SAPARD au ramas fara finantare, dar indeplinesc conditiile de eligibilitate impuse de program.
Prin acest credit de minimum doi ani si maximum cinci, studentii pot sa obtina bani fara o destinatie clara, valoarea acestui credit fiind intre 500 si 1.000 de euro", a explicat un oficial al BRD, sucursala Craiova.
Am inteles ca au aparut intre cei admisi foarte multe persoane din afara Craiovei, in conditiile in care prioritate ar fi trebuit sa aiba cei disponibilizati si cei care au domiciliul in municipiu.
Pana pe 31 octombrie, urnele "Vreau in clasa a noua" sunt amplasate in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara, pentru oricine isi doreste sa contribuie, indiferent de suma donata si fara a fi nevoit sa cumpere ceva.
Termenul kosher desemneaza acele tipuri de hrana care respecta legile evreiesti, fara sa implice si o binecuvantare din partea unui rabin. ... In schimb, pestii cu solzi si aripioare sunt admisi.
Acum participam la construirea viitorului, nu doar facem niste schimbari pentru a fi admisi in club. ... Fara asta orice ne-am propune va fi, mai devreme sau mai tarziu, un esec.
O s-aveti de dus munca de lamurire cu membrii unui grup, sa se respecte niste reguli, fara de care nu puteti avea succes, ca trebuie sa trageti toti la aceeasi caruta SCORPION:
Adica, "Vezi tu, Nuti, imi pare rau ca n-ai salariul mai mare, ca ti-am spus mereu ca atlasul ala fara poze pe care scrie Codul Muncii e o carte pentru copii si ca te discriminez vestimentar atunci cind iti spun mereu sa stai cu decolteu la tejghea...
Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
Secretarul general al Organizatiei Municipale a PC, Dorin Gora, a spus ca "structura nou aleasa are premisele necesare sa ne incline sa credem ca ultimii membri admisi vor asigura motorul necesar pentru dezvoltarea partidului", fiind totodata de parere ca PC are nevoie de mai mult dinamism si incisivitate.
Senatorii au prevazut ca numirea in functie a candidatilor admisi pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ANI sa se faca de catre Consiliul de Integritate in termen de 15 zile.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 la fiecare proba. Interviul va putea fi sustinut doar de cei care au obtinut peste 7 la proba scrisa.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala;
google-analytics.com