Cautare

67 de rezultate pentru "restrictie" (9.00 secunde)
Modificarea, o restrictie... ... O restrictie concreta, dar fara efect in Craiova, este aceea privind numarul maxim de membri intr-un consiliu de administratie, respectiv noua, fata de 11.
De la aceasta restrictie vor fi exceptate autoturismele si mobilierul achizitionate pentru activitatile desfasurate cu acordul Guvernului de ministere si alte institutii ale administratiei publice centrale, precum si pentru proiecte finantate din imprumuturi externe si/sau fonduri nerambursabile.Restrictia va fi introdusa prin a treia rectificare bugetara pe 2007.
Folosirea mastii de protectie nu este o restrictie, ci o masura de "bun simt" care s-a dovedit a fi eficienta pentru a limita raspandirea COVID-19 spune ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.
- CNADNR anunta participantii la trafic ca, din data de 11.03.2016, circulatia pe autostrada A6 km 3+500 - 3+650 dr se desfasoara cu restrictie de viteza in zona alunecarii taluzului intre orele 08.00-17.00, iar intre orele 17:00 - 08:00 se desfasoara normal pana la finalizarea lucrarilor, in cursul anului 2016.
Presedintele Comisiei de aparare din Senat, George Maior, PSD, a precizat ca, „aprobandu-se acest amendament, se elimina ceea ce am considerat o restrictie a dreptului la libera circulatie a cetatenilor“.
Despre satul romanesc (cunosc mai ales satele ardelenesti) se poate in genere afirma, fara de vreo restrictie esentiala, ca mai pastreaza ca structura spirituala, aspecte de natura acelora despre care tocmai vorbim.
- restrictie de lichide si sare (sodiu) in functie de bolile asociate (insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala); - evitarea alimentelor prea calde sau prea reci.
Premierul turc a anuntat ca a fost impusa o zona de restrictie aeriana deasupra Ankarei si ca toate aeronavele vor fi doborate.
- Intentionez ca cer ordin de restrictie si sa obtin permis de port-arma, imi marturiseste ea. Apoi imi povesteste cu lux de detalii despre proiectul ei muzical.
Potrivit textului, prin discriminare se intelege orice excludere, deosebire, restrictie sau preferinta pe baza de rasa, etnie, varsta, sex, preferinte sexuale, convingeri, limba, religie, infectare cu HIV, precum si alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii in conditii de egalitate a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
"Cu surprindere am urmarit hotaririle CJ referitoare la bugetul Consiliului Judetului si este clar ca vom incerca sa gasim masuri si mai dure de restrictie privind politizarea excesiva.
Cine vrea poate sa participe si la 'Surprize surprize'", a comentat Ralu Filip, precizand ca nu e vorba de nicio restrictie.
"Ne gandim la o suma care sa nu constituie o restrictie pentru dreptul de a candida, dar care sa fie suficient de ridicata ca sa elimine candidatii neseriosi", a precizat Cristian Leahu, care a adaugat ca au fost luate in calcul mai multe variante.
in adresa 101.980/17.08.2009, enunta un principiu contabil si nicidecum o restrictie cu privire la operatiunile valutare.
Din nevoia de a clarifica textul constitutional am propus si clarificarea textului privind interimatul functiei de ministru. Am introdus o restrictie: posibilitatea ca guvernul sa-si asume raspunderea o singura data pe sesiune.
averile dobandite ilicit, in special pentru fapte de coruptie, pot fi confiscate fara nici un fel de restrictie si fara nici un fel de probleme.
Fac insa apel la autoritatile competente sa definitiveze cu celeritate ghidurile privind procedurile de instrumentare a cazurilor de violenta in familie pentru politisti, judecatori si procurori, pentru ca aceste ordine de restrictie sa poata asigura securitatea necesara celor care au nevoie de ele.
Ei spun ca in Slovacia sunt banci care vand fara nici o restrictie polite de asigurare, iar in Ungaria si Austria asigurarile non-viata nu sunt separate de cele de viata.
La randul sau Pena Antoniewicz, trezorier sef la Directia Judeteana Constanta a Trezoreriei Statului a confirmat faptul ca nu exista nici o restrictie din partea acestei institutii care efectueaza 60% din operatiile de incasari si plati in numerar de pe piata bancara autohtona.
Daca BNR a micsorat gradul de indatorare lunara al celor imprumutati, de la 50% din venituri totale, minus cheltuieli lunare, la 30-40% din veniturile demonstrabile in functie de tipul creditului, ei bine, majoritatea bancilor s-a gindit sa compenseze aceasta restrictie, oferind imprumuturi pe mai multe luni.
google-analytics.com