Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (2.85 secunde)
Mai jos sunt cateva explicatii extrase dintr-o revista de stiinta (Ion Life Detox News nr.7/2004), care explica de ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim. Rezidurile acide din interiorul vaselor de sange sunt foarte periculoase, putand duce la infundarea capilarelor din zona creierului.
Indicii ale existentei apei pe Luna au fost descoperite de catre NASA: "Speram la o descoperire de proportii" Cercetatorii americani au descoperit urme de apa "magmatica" pe Luna, in mineralele colectate de pe satelitul natural al Pamantului, potrivit unui studiu publicat recent in revista Science.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
4,4 milioane de dolari pentru Dunare. ... Programul este sustinut de Fundatia Coca-Cola printr-o investitie de 4,4 milioane de dolari si se desfasoara in 6 tari din Europa, printre care si in Romania.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. ... - ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile.
Un adolescent a fost salvat dupa ce a stat sub apa peste 40 de minute (Autoare:
Cat de siguri sunteti ca apa pe care o beti este 100% pura si are efecte pozitive asupra epidermei, dar si al intregului organism?!
Lubrifiantii pot fi pe baza de apa, silicon, ulei sau crema. Iata care sunt avantajele folosirii lubrifiantului si de ce nu trebuie sa lipseasca din timpul partidelor de sex.
Cum ar fi sa parcurgi o expozitie de arta topaind printre ochiuri de apa?
Cum te poti proteja de clorul din piscina (Autor: Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru:
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
Orasul nu are inca o statie de epurare a apelor uzate, care se deverseaza in reteaua de canalizare a orasului. Doar 40 de agenti economici sunt monitorizati de Regia Autonoma de Apa -Canal pentru mentinerea in parametri normali a apelor reziduale.
Este estential ca apa, lichidul atat de necesar vietii, sa fie de cea mai buna calitate. Apa Kangen - APA VIE este alcalina, ionizata, restructurata, bogata in hidrogen activ, cea mai buna apa din lume. ... aciditatea corpului, incetineste procesul de imbatranire, ajuta la slabire si mareste imunitatea organismului.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie. Lucrarea, altfel necesara, putea fi realizata inca din 2000, daca angajatii Primariei Craiova si ai Regiei Apa deschideau ochii.
"Interventiile presedintelui Calinoiu cu privire la solutionarea furnizarii de apa catre cetatenii orasului Ticleni au inceput inca din prima jumatate a anului trecut. ... Furnizarea apei catre populatia orasului Ticleni se facea, pana la semnarea contractului, de Petrom, din sursa de apa Socu.
, o dezbatere publica cu tema administrarea serviciilor de apa - canalizare din oras. Dezbaterea a avut ca scop informarea cetatenilor privind aderarea Consiliului Local la Asociatia de dezvoltare intercomunitara si delegarea serviciului public de apa si canalizare, unui operator regional.
google-analytics.com