Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (2.93 secunde)
Dacia a vandut, de la lansarea sa pe piata a Logan-ului, in 2004, un numar de 1.440.000 unitati.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
371 de vehicule Logan Berlina, cu 33. ... 957 vehicule Logan MCV, cu 9. ... 541 vehicule Logan Furgon Van, in crestere cu 129 fata de numarul produs in 2007. ... 403 vehicule Logan Pick-up si 56. ... 569 de vehicule din gama Dacia Logan Berlina (-31.
Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan. Doua persoane din Logan au murit. ... Masina condusa de Serban Huidu a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens lovind un Logan.
In total, in primele sase luni, au fost comercializate 111.834 vehicule Dacia Logan, cu 8% mai mult fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment. ... La adresa mentionata functiona SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA Craiova SA.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
De la lansarea comerciala, in septembrie 2004, Logan a reusit o performanta remarcabila cu 19.015 vehicule vandute si 11.830 comenzi suplimentare inregistrate la sfarsitul lunii noiembrie 2004.
Logan, primul model Dacia testat de EuroNCAP, organizatia europeana de evaluare a sigurantei autoturismelor noi, a obtinut la clasa masinilor de familie de mici dimensiuni cel mai slab punctaj la toate categoriile la care a fost verificat.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Ajunsesera pompierii si ii scoteau pe cei din Logan", a spus un martor. In autoturismul Logan se aflau o femeie si un barbat. "Am fost solicitati pentru a interveni la un accident de circulatie in care au fost implicate un Logan si un jeep Hyundai.
Nu s-au folosit de o caroserie noua, fiind folosita versiunea berlina a Daciei Logan, însa cu garda la sol mult mai mare.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius.
google-analytics.com