Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.97 secunde)
Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
Razvan m-a adus si la acest restaurant! ... Nu facem reclama acestui restaurant, dar noi toti am avut de castigat acestui stil de viata sanatos!
Un incendiu a izbucnit in aceasta seara intr-un restaurant din Ploiesti. Noua persoane au iesit din local inainte de sosirea fortelor de interventie.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... bata. Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
de 27 de ani s-au deplasat cu un autoturism inscriptionat taxi, marca Dacia Logan, pe Splaiul Unirii, sectorul 3, unde au coborat si au supravegheat zona unui restaurant, asteptand ca ultimii angajati sa paraseasca localul.
Incendiu violent intr-un restaurant din Madrid. Doi oameni au murit si 10 au fost raniti dupa ce un chelner a vrut sa flambeze un preparat.
Desi este prim-ministru in exercitiu, dar si deputat in acelasi timp, seful Guvernului a venit in Parlament pentru a promite, intr-o declaratie politica, faptul ca nu va utiliza fonduri publice in scopul controlarii mass-media prin acordarea de reclame, asa cum a procedat Guvernul PSD condus de Adrian Nastase.
Premierul va fi, asadar, incercat din ziua cu numarul 1, nu va avea clementa publicului nici macar o ora si va trebui, vorba unei reclame, "sa se miste mai cu talent".
- Nu se poate identifica vreo situatie care sa reclame modificarea institutiei traditionale (!) a denuntului exonerator si, cu atat mai putin, nici vreun motiv pentru care o atare interventie normativa nu ar putea fi amanata.
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
Ca sa fie acuzati trebuie sa-i reclame cineva. Este chiar motivul pentru care membrii Serviciului de Investigare Fraude din Cadrul IJP Galati le aduc la cunostinta galatenilor atrasi in mrejele afacerii de "delfinii" mai vechi ca se pot prevala de aceste prevederi legale pentru a-si reclama racolatorii.
'Aaa, din cauza ta am mancat Salam Săsesc!'", a spus adolescenta, care a precizat ca nu ar mai vrea sa joace in reclame.
wowbiz.ro:Reclama lui Catrinel Menghia la Fiat Abarth a facut furori in timpul pauzei din SuperBowl Finala SuperBowl disputata asta-noapte intre Baltimore Ravens si San Francisco, scor 34-31, a fost un bun prilej pentru pasionatii de reclame de a urmari cele mai tari realizari in domeniu.
Geoana si colegul sau de partid, Mihai Tanasescu, vor sa reclame oficialilor de la Bruxelles presupusele abuzuri petrecute in acest dosar.
Ministrilor li s-a spus ca existenta unui "birou OZN" si a unei "linii fierbinti OZN" abia ca a incurajat oamenii sa reclame tot soiul de experiente care nu aveau "nicio valoare pentru aparare".
Morega nu stie decat sa reclame. L-a reclamat pe Simionescu de la CE Turceni, urmeaza probabil Burlan de la SNLO, Ilinca?", a afirmat Mantog.
iar intre timp, veteranii vin, incet dar sigur, sa reclame prezenta unor OZN-uri la diverse baze cu rachete nucleare, incepand din 1962 si pana, cel mai recent, in 2010, in cadrul unor incidente care au fost prezentate de multe ori doar ca defecte misterioase ale rachetelor nucleare americane.
- inabilitatea de a arunca lucruri - achizitionarea de lucruri nefolositoare sau de care nu are nevoie - pastrarea de gramezi de ziare, reviste si reclame - pastrarea de gunoi sau containere de alimente folosite - spatii de locuit dezordonate - tulburari de functionare in activitatile zilnice - probleme in luarea unor decizii - perfectionism - dificultati in organizarea lucrurilor - formarea unui atasament fata de lucruri si nu fata de oameni - restrictionarea altora sa atinga sau sa imprumute din lucrurile pe care le poseda.
"Daca ar fi sa dam crezare acestor reclame, atunci ar trebui sa acceptam conditia pe care ele o atribuie femeii, cu alte cuvinte, femeile iubesc mai mult detergentii si condimentele decat viata culturala sau munca intelectuala", afir-ma Sarbu.
Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca ar putea lua in calcul sa-i reclame la Parchetul General pe Emil Boc si Theodor Stolojan pentru "comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale".
google-analytics.com