Cautare

35 de rezultate pentru "radauti 11 o0" (2.72 secunde)
Actiunea a fost organizata de politistii de frontiera de la SPF Radauti Prut care au oprit pentru control, in localitatea Ungureni, o autoutilitara condusa de Eusebiu C., de 28 ani.
Pe locul al doilea in topul beneficiarilor de finantari BERD se situeaza o fabrica de prelucrare a lemnului construita de austriecii de la Egger in zona Radauti.
In timp ce numarul deceselor in randul persoanelor afectate de viituri este de 5, numarul persoanelor evacuate a scazut la 11.720.
Recent, Robin Barnett a fost la Radauti, langa Suceava, unde a participat la o dezbatere despre schimbarile climatice si protectia mediului.
Comisia romanilor de pretutindeni va comemora Masacrul de la Fantana Alba la Radauti, maine 2 aprilie, ulterior vom depune coroane de flori la monumentul aflat in regiunea Cernauti, in locul unde s-au produs atrocitatile.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
In Romania exista centre regionale de cazare si proceduri pentru azil in Bucuresti, Timisoara, Giurgiu, Radauti, Galati si Maramures. Impreuna, cele 6 centre au 950 de locuri, iar aproape 100 sunt deja ocupate.
In urma cu o luna, in Radauti Prut, o localitate prin care rar mai ajunge cineva de la Centru, comisarii Garzii Financiare au dat peste o masina cu peste 2.000 de litri de alcool.
Orase marunte, precum Radauti sau Onesti, detin gradini zoologice. Denumirea, de gradina zoologica, este mult prea mult pentru cele citeva animale jigarite, inghesuite in custi, pentru ca o gradina zoologica adevarata se intinde pe multe hectare, are o mare varietate de specii, laboratoare si cercetari proprii.
c., in jurul orei 02:00, politistii din cadrul structurii rutiere a Politiei Municipiului Radauti au oprit un autoturism inmatriculat in Italia, ce se deplasa pe raza localitatii, dinspre centrul municipiului spre strada Bogdan Voda.
Ancheta arata ca cei doi au mai facut, in perioada iulie-august 2010, inca 11 expedieri.
Potrivit anchetei politistilor, accidentul s-a produs duminica noapte pe drumul dintre Paltinis si Radauti Prut, din cauza vitezei. Verificarile la fata locului au aratat ca masina a derapat intr-o curba deosebit de periculoasa, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat.
Un agent din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut risca sa fie destituit din functie dupa ce diploma de bacalaureat prezentata la angajare a fost anulata de instanta de judecata pe motiv ca ar fi falsa.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 11:00, drumurile nationale pe care circulatia vehiculelor era intrerupta din cauza zapezii erau urmatoarele: ... - DN 24C Stanca Costesti - Radauti Prut.
Erau 26-27 de grade la Zimnicea, in sud, dar si la Radauti, in nord. La Bucuresti erau 24 de grade.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com