Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.09 secunde)
Romania ar putea intra din nou in conflict cu autoritatile de la Bruxelles. Pretul gazelor ar putea atrage nemultumirea Comisiei Europene.
Pretul gazelor livrate catre populatie ar putea creste cu pana la 25% pana la sfarsitul lui 2008, din cauza ca pretul gazelor din import va continua sa creasca, a declarat directorul executiv comercial al distribuitorului de gaze Wirom, Illo Vogelhaupt.
Evaluarea imobilelor intampina dificultati in perioada de criza din cauza ca tranzactiile imobiliare sunt tot mai rare, iar pretul de piata nu poate fi determinat cu exactitate. Specialistii au explicat pentru GdS cum se stabileste valoarea reala a caselor si terenurilor pe o piata unde cumparatorul dicteaza pretul.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Marea incercare pentru romani - reducerea unor subventii guvernamentale pentru gigacalorie", pe care o puteti citi in continuare.
Ba chiar se vor ieftini, dar cu cel mult 2.000 de lei. ... Pentru ca Asociatia Romana a Carnii spune ca pretul carnii va creste.
Cum arata sanii Angelinei Jolie dupa dubla mastectomie Angelina Jolie a fost fotografiata in Hawaii intr-o rochie neagra decoltata, lasandu-si la vedere sanii operati.
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
Dupa interventia chirurgicala facuta anul trecut la stomac, Teo Trandafir se pregateste pentru o noua operatie! Prezentatoarea de la Kanal D trebuie sa-si puna o plasa de sustinere a muschilor, absolut necesară, pentru a nu risca niste complicatii grave la nivelul abdomenului.
Activitatea profesionala se completeaza frecvent cu studii stiintifice si participari la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare din Romania si strainatate. Specializarea si experienta doctorului Chawi sunt doua calitati principale ce garanteaza rezultate de exceptie pentru pacientii ce apeleaza la remodelarea corporala.
Prostata este o glanda din sistemul reproducator masculin care produce majoritatea lichidului din care este alcatuita sperma. Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica.
S-a nascut in 1962 la Bucuresti. ... In perioada amintita, locuia impreuna cu cei doi copii, nascuti in 1981 si 1983, intr-un apartament de bloc cu trei camere din Bucuresti.
si asta pentru ca Antonie Iorgovan se afla pe patul de spital, pregatindu-se de o operatie foarte complicata, ocazie cu care si cotidianul "Replica" ii ureaza senatorului Iorgovan insanatosire grabnica. ... ieri) nu exista nici o aniversare.
Medicii au precizat ca interventia la care a fost supus sâmbata presedintele nu îi va afecta stilul de viata sau activitatea. Dupa iesirea din spital, presedintele a declarat ca nu i-a fost teama de operatie. ... Nu mi-a fost teama de operatie.
Basescu, atac dur la Iliescu, Antonescu si Ponta Traian Basescu a iesit la rampa, dupa circa doua saptamani de tacere cu un atac dur la adresa lui Iliescu, Antonescu si Ponta.
In Romania nu vorbim acum despre o simpla preluare a stafetei politice de catre un guvern democratic de la un alt guvern democratic. Regimul Traian Basescu a fost certat cu democratia.
Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. A venit la tribunal purtand guler cervical Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.
Orele petrecute cu jocurile pe calculator ii ajuta pe medici sa capete mai multa dibacie in munca pe care o practica.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
"Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. ... "Pe fondul unor antecedente in familie in ceea ce priveste cancerul la san si a faptului ca sunt o sustinatoare activa a luptei impotriva cancerului la san, am luat decizia de a mi scoate implanturile de silicon".
google-analytics.com