Cautare

539 de rezultate pentru "papa francisc adam si eva" (3.89 secunde)
Daniel Octavian Neagu) REFERAT CU PROPUNEREA DE LUARE A MASURII ARESTULUI PREVENTIV FATA DE INCULPATUL DUMNEZEU Cutarica Cutarescu - procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, examinand actele efectuate in dosar CONSTAT In urma cercetarilor efectuate, s-au constatat mai multe deficiente si incalcari ale legii, de catre inculpatul Dumnezeu, care avea, la momentul savarsirii faptelor, functia de demiurg.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale. ... modalitatile si continutul.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Atunci cand ne confruntam cu fapte rele, chiar si in fata crimelor serioase”. Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca:
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. Suveranul Pontif i-a indemnat pe cei 1,2 miliarde de catolici din intreaga lume sa caute simplitatea si simtul dreptatii intr-o societate intoxicata de aparenta si narcisism.
Papa Francisc in Romania.
Steagul ucrainean i-a fost adus Papei din orasul Bucha. Papa Francisc: ... Papa Francisc: ... Sa nu-i uitam si sa nu uitam poporul Ucrainei".
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
el va fi canonizat pana la sfarsitul acestui an Procesul de canonizare a lui Ioan Paul al II-lea a mai facut un pas important, odata cu recunoasterea de catre Adunarea plenara a Congregatiei pentru Cauza Sfintilor a celei de-a doua minuni atribuite papei de origine poloneza, scrie agentia Ansa, preluata de AFP si Agerpres.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace. Unii episcopi si cardinali conservatori din SUA privesc cu scepticism vaccinul.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina. Suveranul pontif a indemnat lumea sa-si aminteasca de poporul martir.
google-analytics.com