Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (3.01 secunde)
Cele mai "solicitate" din punct de vedere al autorizatiilor de constructii sunt statiunile Saturn, Olimp si Neptun, in timp ce, la polul opus, se afla Venus si Jupiter", ne-a declarat seful de la Urbanism.
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... Celalalt nume nou din conducerea Neptun Olimp, Maria Madalina Mustata, este prim-vicepresedinte SIND Romania si face parte si din conducerea SC Turism Covasna S.
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... In ceea ce priveste remuneratia de sef al SC Neptun-Olimp, Foleanu a precizat, cu.
Despre acesta reamintim ca a fost director al societatii Neptun Olimp, un liberal apropiat de presedintele Viorel Oleniuc, doar ca, la un moment dat, PNL Mangalia a decis suspendarea sa. ... Domnule Diaconu, de patru luni nu mai sunteti director la societatea Neptun Olimp, cu ce va ocupati?Mircea Diaconu:
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Pentru inceput, sa remarcam calitatea de vedeta a planetei Neptun, aflata in zodia Pesti, care este domiciliul sau si de unde influentele sale sunt puternice, Neptun deci, reintra in mers direct pe 16 noiembrie.
proiectul Portul Turistic, reabilitarea lacurilor din Neptun si cordonul Saturn - Venus. ... De ce cetatenii din Olimp platesc transportul dublu fata de cei din Mangalia, cu toate ca sunt cetateni ai municipiului Mangalia?
Femeie misterioasa, prezenta pe plaja lui Basescu de la Neptun Presedintele Traian Basescu se afla, la acest sfarsit de saptamana, la vila sa de protocol de la Neptun. ... Seful statului, Traian Basescu, se afla la Neptun impreuna cu sotia sa, Maria.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
La deschidere sunt invitati DJ Carlos Gallardo, La Menor, Samir Performance si Aerial Acrobatics Performance, iar in perioada 12 iulie - 30 septembrie petrecerile se vor tine lant in noul club situat in statiunea Olimp, in cadrul complexului H.Cocor.
000 de lei vechi pentru un metru patrat de teren in statiuni precum Olimp, Venus, Neptun.
Plajele de la Marea Neagra, principala atractie a sezonului In lunile iunie si iulie, o mare parte dintre turistii romani s-au orientat spre statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Navodari, atestate de catre Ministerul Sanatatii ca fiind cele mai bune plaje din Romania. ... - Olimp:
In vremea aceasta, respectivii isi vad in continuare de relaxare, in doua vile de protocol din statiunea Neptun, secondandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
google-analytics.com