Cautare

95 de rezultate pentru "mirel tariuc" (3.49 secunde)
Cristi Pup (clape) si Mirel Cumpanas (chitara), ambii ex- Cargo, isi lanseaza oficial noul proiect muzical, Special Guest Orchestra, sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 22 printr-un concert in Music Club.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Mirel Radoi a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. ... Mi-a dorit, cand am inceput sa antrenez, ca vreau sa fiu la un club la care am fost si la un club la care am vrut sa ajung", a declarat Mirel Radoi.
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
un fost reprezentant al executivului, Mirel Palada, l-a altoit intr-o pauza de publicitate pe unul al parlamentatului, Mihai Gotiu.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... Pai dati-i timp si lui Mirel. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Mirel Radoi (41 de ani) si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei. Mirel Radoi a precizat ca n-are nicio problema cu jucatorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea presedintelui clubului, Sorin Cartu.
daca Mirel a simtit ca trebuie sa-si anunte plecarea, inseamna ca a facut bine pentru el. ... Mirel Radoi a facut o treaba foarte buna, fotbalul romanesc e foarte jos, avem jucatori talentati, dar cu o educatie modesta pentru fotbalul de nivel inalt.
Ulterior, Nicolae Dica a recunoscut ca exista o relatie foarte buna intre Mirel Radoi si Mihai Rotaru si este de parere ca fostul capitan al FCSB-ului va ajunge intr-o buna zi antrenor la Universitatea Craiova: ... Asa simt, nu am vorbit cu Mirel.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Doar trei luni a rezistat Mirel Radoi pe banca Universitatii Craiova, dupa ce a fost instalat in august.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... Mirel Curea) PERISCOP, Anul XI, nr.
Acelasi lucru l-a facut si fostul director executiv al Directiei Judetene pentru Protectia Copilului, Mirel Hagiu, fost conservator, actual liber de conotatii politice, dar care si-a spus oful sub sigla Partidului Democrat Liberal Fost director nemultumit Mirel Hagiu este nemultumit de faptul ca, atata vreme cat a fost director executiv si avea in subordine 650 de asistenti maternali, banii dati de CJ pentru Protectia Copilului nu ajungeau, fiind folositi cu precadere pentru amenajari, constructii si alte lucruri de care copiii ar beneficia mai mult indirect si nu le-ar fi foarte utile.
Mirel Radoi anunta in conferinta de presa premergatoare meciului cu Anglia ca echipa Romaniei nu stie sa joace la egal si ca va ataca inca de la fluierul de start al arbitrului, iar elevii sai s-au tinut de cuvant.
Sociologul Mirel Palada scrie pe Facebook: ... Mirel Palada este un sociolog care stie ce vorbeste. El este fondatorul si Directorul General al Companiei de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB), ce ofera servicii de cercetare si consultanta in media si politica (in principal sondaje de opinie).
Cine este Mirel Palada? ... Si lui Mirel, si lui Dan le plac Ilf si Petrov. Au dedicat prima lor carte impreuna acestor maestri necesari:
Sezonul muraturilor este unul nou pentru Mirel Radoi in ceea ce priveste eternul sau transfer in strainatate.
Nicolae Dica a dezvaluit ca intalnirea dintre Mirel Radoi si conducatorii de la Casa Fotbalului a avut loc. ... Dupa discutia cu Mirel Radoi, Razvan Burleanu si Mihai Stoichita s-au intalnit cu Gica Hagi si Razvan Lucescu, dar s-au lovit de refuzurile celor doi.
Mirel Radoi, antrenorul Stelei, a demisionat, duminica, dupa ce echipa sa a pierdut meciul cu Astra Giurgiu cu 1 la 0, gol primit in minutul 95.
Vine sezonul rece si lucrarile se vor degrada si mai mult", a declarat Mirel Vlas, directorul societatii de constructii. ... Mirel Vlas a anuntat ca va stabili clar conditiile contractului de asigurare pe care il va incheia pentru lucrari de drumuri, si spera sa nu mai aiba asemenea incidente.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
google-analytics.com