Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (2.52 secunde)
Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
In Romania multi piloti civili sau militari au observat obiecte necunoscute care i-au insotit in zbor. ... A fost vazut pe un cer senin, plin de stele, de multi militari din baza aeriana.
La un moment dat, chiar si ziarul Wall Street Journal si alte cateva agentii de stiri anuntau ca unele vedete rock au participat la video-conferinte cu militari de rang inalt si cu contractori din domeniul apararii;
Faptul ca acest proiect a devenit public ar putea da un plus de credibilitate fanilor OZN, care subliniau de mult timp ca relatarile publice ale unor piloti militari si ale altor persoane descriu fenomene care sfideaza explicatiile pe care le avem la indemana.
Marinarii de pe vaporul lovit, Calarasi, au infruntat curajos valurile de 14 metri, pentru a mai bine de 5 ore, inainte de fi salvati cu ajutorul scafandrilor militari, la 10 mile marine Est de Port.
Am scris pe larg, pe aceasta pagina, despre cazul, din 2004, indelung mediatizat, al portavionului USS Nimitz, in care piloti, tehnicieni radar si alti militari au reperat si urmarit, pe radare si pe camere cu infrarosu, timp de doua saptamani, mai multe OZN-uri in zona peninsulei Baja California.
Ofiteri din serviciile secrete si comandantii militari britanici au acuzat SUA ca submineaza politicile britanice din Afganistan si Irak, dupa ce au contribuit la schimbarea din functie a unui aliat al britanicilor din provincia Helmand.
Bush de a suplimenta efectivele din Irak cu 21.500 de militari, masura intens criticata in Statele Unite, va cantari greu in campania electorala dinaintea alegerilor prezidentiale din 2008, comenteaza AFP.
Comisia pentru Relatii Externe din Senat a aprobat, miercuri, o rezolutie impotriva trimiterii de noi militari in Irak. ... Peste 3.000 de militari americani si zeci de mii de irakieni au fost ucisi de la inceputul invaziei din Irak, in 2003.
Circa 1.400 de militari australieni, dintre care 550 fac parte dintr-o unitate de lupta, participa la operatiunile din Irak, iar 30 de in- structori militari antreneaza armata irakiana in apropiere de Tallil, o localitate situata la sud de Bagdad.
Intr-o scrisoare deschisa data publicitatii duminica, Ion Iliescu afirma ca lucrurile sunt cu atat mai grave cu cat linsajul mediatic se face "cu complicitatea unor procurori militari".
Fostul sef al statului considera ca anumite persoane, implicate in acele evenimente, incearca, impreuna cu anumiti procurori militari, sa rescrie istoria si sa deplaseze atentia de la cauza la efect, profitand de sprijinul politic pe care li-l ofera actualul sef al statului, care doreste sa se razbune pe toti cei care au votat in Parlament pentru suspendarea sa.
Secretarul american al apararii Robert Gates (foto) a sosit miercuri seara la Kabul pentru a inspecta pregatirile pentru sosirea a cateva zeci de mii de militari americani trimisi ca intariri de Washington pentru a combate insurgentii talibani. ... 000 de militari, in cadrul unei noi strategii vizand combaterea insurgentei.
Mircea Rusmanica si Eugen Romanescu sunt urmariti penal de magistratii militari de la DNA dupa ce, in 2007, le-a cerut celor din comisia de examinare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea favorizarea mai multor cunoscuti de-ai lor in legatura cu promovarea unui examen.
In prezent, Romania contribuie la misiunea din Afganistan cu peste 900 de militari. Din 2005 pana in prezent, 12 militari romani si-au pierdut viata in Afganistan, iar 49 au fost raniti.
"Este foarte clar, noi ne opunem ideii de recalculare a pensiilor si in primul si in primul rand ne opunem ideii ca pensionarii militari si actualii militari sa fie prinsi in acest joc demagogic si pana la urma strict politic din interiorul guvernului.
Legea pensiilor a reintrat, astazi, in dezbaterea Senatului Senatorii au decis, cu putin timp in urma, respingerea pensiilor speciale pentru militari.
Din aceasta unitate au cazut la datorie, in timpul Revolutiei din Decembrie 1989 un numar de 37 de ofiteri, militari in termen si salariati civili.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Trei militari si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti, in urma unei explozii produse ieri in Poligonul de la Cincu, din judetul Brasov. ... Cei sase militari cu gradul de caporal fac parte din Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab".
google-analytics.com