Cautare

1254 de rezultate pentru "medical premium" (2.72 secunde)
Modelul, P5K3 Premium, foloseste memorii tactate la 1.333 MHz, iar ASUS a denumit aceasta facilitate Turbo D3 Onboard Memory. ... Fiind adresat entuziastilor, modelul P5K3 Premium, dispune de radiatoare masive si pe celelalte componente importante ale sale:
Experienta excelenta in utilizare "X2 Soul se adreseaza utilizatorilor care isi doresc un smartphone cu design ultra-elegant si inovator, construit din materiale premium, care in acelasi timp sa ofere performanta ridicata, autonomie mare a bateriei si o experienta excelenta in utilizare.
Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce. Liderul trupei Akcent a descoperit o noua trupa de baieti pe YouTube, a ramas impresionat de talentul lor oferindu-le un contract la Premium Artist.
In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, panglica albastra”) , iar in '65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
Casa spaniola de cosmetice premium MIRIAM QUEVEDO este prezenta de cativa ani pe piata romaneasca, in magazinele Elysee. ... Unul dintre ingredientele-cheie al produselor Miriam Quevedo premium este extractul de caviar ingredient de lux, inclusiv in ingrijirea parului.
Este confectionata din stofa de lana premium, are buzunare laterale si este captusita. ... Este o piesa eleganta dar practica cu un design spectaculos, materiale premium si finisaje migaloase.
Pentru a oferi consumatorilor noi si rafinate oportunitati pentru a explora universul fascinant al mirodeniilor, Kotanyi lanseaza pe piata romaneasca o noua gama de condimente premium ambalate in doze din sticla.
Locatia este spatioasa si produsele sunt atragatoare si variate, destinate clientilor premium. ... Acesta detine cel mai mare lant de magazine cu produse naturale din Romania, situate in centre comerciale si stradal, in locatii premium.
Beauty Help, nutricosmetic premium: ... Produsele Zenyth se remarca prin calitatea premium, prin eficienta, prin formulele inovatoare si atenta alegere a ingredientelor folosite.
Vinul va fi pus la dispozitie de catre Cramele Recas, va fi un vin selectionat din gama premium al acestui partener.
TRANSPISAN este un produs premium, ce ofera o protectie excelenta si eficienta pentru toate persoanele afectate de hiperhidroza. ... TRANSPISAN este un antiperspirant premium cu o formula unica, sub forma de spray si roll-on, disponibil in mai multe de 21.000 de farmacii din Germania si alte tari.
Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
Tratamentul medical local consta in aspiratii zilnice auriculare, pulverizare de acid boric, instilatii de solutii antibiotice sau antimicotice; ... Tratamentul otosclerozei Tratamentul otosclerozei poate fi medical sau chirurgical. Tratamentul medical consta in administrarea de fluorura de sodiu, vitamina B1, B6.
Consultul medical Este bine ca pacientul sa solicite un consult medical la medicul de familie sau la urolog daca prezinta: ... Medicul va discuta despre istoricul medical cu pacientul.
- In privinta actului medical nu se poate vorbi de progres sistemic, organizatoric, administrativ. ... Daca medicina romaneasca supravietuieste si daca oamenii din Romania sunt inca ingrijiti, asta se datoreste abnegatiei, devotamentului si competentei corpului medical romanesc. ... - Nu intrezariti nici un fel de schimbare in bine, in domeniul medical?
Apoi, Basescu a spus despre Radu Stroe ca este "un inapt medical", spre deosebire de el care a ajuns comandant de nava.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... Directorul medical al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj, Emil Bogdan, a declarat, la randul sau, ca Doina Cornea "este bine si perfect constienta".
google-analytics.com