Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (3.95 secunde)
Seful Executivului a fost criticat dur de deputatii PSD si PNL dupa discursul privind prioritatile legislative ale Guvernului. Reprezentantii Opozitiei l-au acuzat ca a venit sa faca propaganda in Parlament si ca si-a depasit atributiile constitutionale, comportandu-se ca un sef de stat care da mesaje Legislativului.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
Victor Ponta sustine ca USL ar putea avea candidati comuni in toate localitatile Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca in contextul votarii legii care vizeaza alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, Uniunea Social Liberala se va gandi la o strategie pentru a desemna candidati comuni nu doar la presedintia consiliilor judetene sau la primariile resedinta de judet, ci in toate localitatile.
"Ar putea urma arestari sonore din randul opozitiei!" Atacul pe care presedintele Traian Basescu il declanseaza impotriva PDL si al coruptilor din partidul sau de suflet poate anunta arestari sonore din randul opozitiei, arestari pe care seful statului vrea sa le legitimeze sacrificand doi sau trei oameni de-ai lui, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Bucura-te de prezenta celor dragi si asculta cu interes ceea ce ti se spune. ... Recomandabil este sa eviti promisiunile si explicatiile legate de planurile tale de viitor. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile.
Karma in limba sanscrita inseamna actiune si este echivalentul a ceea ce Newton a numit fiecare actiune trebuie sa aiba o reactie. ... Aceasta lege a cauzei si efectului nu actioneaza asupra noastra ca o forma de pedeapsa, dar ne ajuta in parcursul nostru pentru a evolua si a invata.
In aceste zile va veti gandi mult la viitorul dumneavoastra ca sa hotarati in ce directie mergeti si ce lasati in urma. Daca aveti nevoie de un ajutor financiar sau de cineva specializat pentru a putea porni un nou proiect, cereti.
Berbec In acest weekend, Berbecii fac tot posibilul pentru a ajuta pe cineva apropiat sa se simta bine. Poate ca acea persoana trece printr-o perioada nefericita, iar nativii in zodia Berbec vor sa ii faca sa uite de griji si sa zambeasca.
Rodica Ruse a publicat pe pagina sa de faceook un eseu scris de Jiddu Krishnamurti (un filozof si predicator spiritual indian, care, incepand din anii 1920 a activat mai ales in Statele Unite, in Marea Britanie si in India natala). ... DE CE NE PLACE SA-I BARFIM PE CEILALTI?
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu se poate exclude o posibila alianta cu PPRM, avand in vedere ca ambele formatiuni politice sunt partide parlamentare. ... Discutam in acest cadru de dialog cu toate partidele parlamentare, inclusiv cu PRM“, a declarat Ion Iliescu.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Legea fundamentala a statului modern a izvorat din cutumele universale, Constitutia reprezentand practic coloana vertebrala a statului modern care reglementeaza orice aspect al cetatii, in special in ceea ce priveste viata si persoana cetateanului.
Moshe & Mordechai, un blog politic cu "poezie" "Moshe & Mordechai" a luat doi ani la rand premiul pentru "Cel mai bun site politic", la roblogfest. ... - Cum si cand a inceput povestea Moshe & Mordechai? ... Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari.
Grupul asta de reformisti sovietici. La Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI realizata de Dan Tapalaga. Boureanu a explicat de ce PDL a respins propunerea grupului reformist ca membri de partid trimisi in judecata sa fie automat suspendati din partid.
Va rog sa acceptati aceasta modesta recunoastere a suferintelor pe care le-ati indurat alaturi de familiile dumneavoastra. Aceasta ceremonie de decorare are loc la exact 70 de ani de la eliberarea lagarelor de concentrare de la Auschwitz-Birkenau.
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
"Cand o putere intreaga vrea sa te puna in genunchi si tu reusesti sa stai in picioare inseamna ca ti-ai inteles menirea" Din motivele cunoscute, "Exercitii de libertate" - ultima carte scrisa de fostul premier al Romaniei Adrian Nastase - a fost lansata vineri la targul Gaudeamus in lipsa autorului.
google-analytics.com