Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia. Presedintele demisionar al PD-L Botosani, Catalin Flutur, si-a reconfirmat ieri candidatura pentru sefia organizatiei judetene, convins fiind ca nu numai PD-L este vinovat de situatia actuala a tarii. "Daca as avea cel putin niste indicii ca ceea ce se intampla acum in Romania este din cauza celor 18 luni de guvernare PD-L, probabil ca m-as mai gandi. Daca as fi convins ca altcineva poate sa faca mai bine pentru tara, m-as mai gandi. In schimb, imi este foarte frica de ce s-ar putea intampla, sa vina cineva, sa nu se gandeasca la tara ci doar la imaginea lui si a partidului din care face parte si sa afunde tara si mai tare", a declarat Catalin Flutur. El nu crede ca pot fi aplicate solutii rapide care sa scoata tara din criza.
Catalin Flutur nu i-a uitat nici pe reprezentantii opozitiei care tot prezinta solutii, aratand ca este usor de vorbit de pe margine. Indiferent de masurile de austeritate, PD-L isi va mentine nucleul dur al votantilor, a dat asigurari Flutur.
Potrivit acestuia, saptamana viitoare se va rezolva problema conducerii organizatiei judetene a PD-L, prin numirea unui comitet de organizare si desfasurare a alegerilor interne si a unui presedinte interimar.