Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.90 secunde)
Reproducem in continuare comentariile suculente la aceasta postare: ... Daca astia ai lu' Julien nu fac un scor bun la alegeri sa vezi coada la Madam Kovesi printre microfoane cu ei. ... - Laurentiu Catrina: ... Amice, fa PR la alta masa. Carul cu prostovani e la Hoitnews sau alte asemenea ciupengarii.
http://youtu.be/5OJj9L8lt8I Laurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul "Raza de soare" feat Kaira - o tanara si talentata solista.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... "La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Prima noutate este aceea ca Serban Huidu va fi inlocuit de colegul sau Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu. ... Daca te hotarasti sa ajuti la continuare emisiunii, cum o vezi? ... La cei care nu au vrut, nu am insistat. ... Sa stii ca nu ne-am dus doar la prieteni.
Ministrul Economiei, conservatorul Codrut ßeres, a incercat ieri sa clarifice anumite lucruri, dar nu a adus nicio informatie in plus in apararea sa in ceea ce priveste presiunile din partea partidelor politice pe care le-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute.
PC nu a discutat si nici negociat un protocol de alianta sau de fuziune cu PRM, dar este deschis sa primeasca in partid oamenii, fie parlamentari, fie din teritoriu sau de la centru, de la PRM sau alte partide, care imbratiseaza ideile conservatoare, inclusiv latura nationalista.
Senatul se va reuni in 25-28 august in sesiune extraordinara pentru cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ. Senatul se va reuni in 25-28 august in sesiune extraordinara pentru cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ.
Directorii centralelor termoelectrice din subordinea Ministerului Economiei au termen pina la sfirsitul acestei luni sa îmbunatateasca rata de colectare a facturilor, altfel riscind sa îsi piarda postul, iar rau-platnicii sa ramina fara caldura, a declarat ministrul de resort, Codrut Seres.
In timp ce statul negociaza pentru rascumpararea de la coreeni a pachetului majoritar de 51% din actiuni, uzina isi va mari in 2006 capacitatea de productie pentru motoare si cutii de viteze, o afacere de 150 de milioane de euro.
Niste hartii aparent banale l-ar putea pune in incurcatura pe noul director al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Laurentiu Marin, care a fost delegat, inca din prima sa zi de activitate, sa demoleze beach-barurile de pe plaja.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Geavu despre Marin: ... 100/2008 prin care a inchiriat de la DADL sectorul de plaja Mamaia VII si ca si-a desfasurat activitatea conform legii. ... - Laurentiu Marius Marin) nu vede realitatea!
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
"Le recomand sa abandoneze comportamentul de partid in opozitie si sa abordeze atitudinea unor partide aflate la Putere. Sa lase comportamentul critic la adresa PSD.
google-analytics.com