Cautare

57582 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (7.02 secunde)
Imi luasem ramas bun de la ultimele ei flori cand incercam sa asezam in pagina ultimele randuri ale cartii, mai demult, spre primavara.
In cadrul expozitiei se va regasi caseta inimii Reginei Maria, confectionata de Pierre Henri Emile Froment-Meurice din argint aurit, email, diamante, smaralde si rubine.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul va fi locul in care vedeta le da intalnire tuturor femeilor care isi doresc sa paseasca intr-o lume a luxului si bunului gust.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate. Femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Alina Marica - Creative Director al brandului Maressia, ne-a acordat un interviu.
- Sunt in Romania de 15 ani si am avut ideea de creatie cand am deschis acest magazin in Romania. ... Am vrut sa fac ceva special, si in materie de culori, altceva ce nu gaseam in magazine.
Luminile din Orasul Vechi din Ierusalim vor fi stinse inainte de rasarit in timpul acestei saptamani, pentru ca presedintele Bush, care se afla in vizita, sa poata vedea mai bine soarele ridicandu-se deasupra vechilor ziduri.
Orasul "frumos", "cu strazi asfaltate", "un oras in care oricine ar vrea sa locuiasca", asa cum l-a vazut primul om din stat, Traian Basescu, este, de fapt, o localitate mediocra, cu strazi care i-ar face invidiosi si pe organizatorii de concursuri off-road, un oras aglomerat, cu un numar de masini invers proportional cu numarul locurilor de parcare.
Sant-Ilie, ca si San-George si Samedru, este o divinitate populara care a preluat numele si data celebrarii de la un sfant crestin - Sfantul Prooroc Iile.
Jurnalistele prezente au avut prilejul de a-si face coronite din flori, ajutate fiind de japoneza Hiroko, stabilita de 10 ani in Romania. ... si iubeste traditiile romanesti, chiar daca a venit la evenimentul din cafeneaua La Fumetto imbracta in chimono.
Petarda Vasile a publicat un text exceptional si 9 fotografii pe Facebook, un veritabil reportaj despre reabilitarea Parcului Dumbrava din Calarasi.
Lavanda (Lavandula angustifolia) - beneficii si proprietati (Autoare: ... Lavandula angustifolia Descriere Numita si levantica, acest arbust mic, originar din regiunea mediteraneeana, atinge inaltimea de 30-60 cm. ... Romanii foloseau lavanda pentru a-si parfuma apa de baie, iar ea a ramas una dintre cele mai populare si cunoscute plante.
Click pentru femei informeaza: ... Ceaiul negru Potrivit medicilor, ceaiul negru este recomandat pentru prevenirea bolilor de inima, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea circulatiei sanguine, impotriva durerilor de cap si a cheagurilor de sange. Oxidantii si flavonoidele pe care le contine stimuleaza vasodilatatia coroniana.
Potrivit legendei, Mintha era o foarte incantatoare nimfa pe care Persefona, geloasa sotie a Zeului Infernului, a transformat-o intr-o planta, ca sa nu mai poata seduce zeii si muritorii decat prin parfumul ei. Hipocrat considera aceasta planta afrodisiaca si o utiliza in tratarea impotentei masculine si a frigiditatii feminine.
Dupa ce a tinut un scurt discurs, in care a mentionat importanta familiei in societate si le-a urat cuplurilor prezente o viata cit mai lunga impreuna, edilul sef al urbei a inminat fiecareia dintre familii cite o diploma, un buchet de flori si un plic cu 500 de lei.
Consiliul Local Cernavoda s-a intalnit, aseara, in sedinta ordinara din aceasta luna, pentru a dezbate 17 proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, Mariana Mircea (foto).
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Shop-urile Orange si ale partenerilor Orange au fost imbracate in haine de sarbatoare, iar cei care le-au trecut pragul la zi aniversara au avut surpriza de a primi flori, in semn de recunostinta pentru incredere.
Administratorii de pensiuni din zona Bran-Moeciu si-au exprimat nemultumirea in legatura cu noile norme de incadrare a pensiunilor asa cum au fost formulate de Ministerul Turismului.
google-analytics.com