Cautare

1598 de rezultate pentru "jaf amanet arad stiri de la ora16" (5.26 secunde)
Infrastructura precara a Romaniei este principala bariera pentru investitiile cehe in Romania, insa fiscalitatea si reforma justitiei sunt si ele in atentia oficialilor de la Praga, a declarat, miercuri, la Arad, ambasadorul Cehiei la Bucuresti, Petr Dokladal.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a transmis o notificare catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care anunta firma ca va fi chemata in instanta in termen de 15 zile, daca nu se prezinta la Targu Jiu pentru rezilie-rea contractului de cesiune.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, ministru al Agriculturii, a fost vineri la Targul Agromalim din Arad. Sarbu a declarat, vineri, la Arad, ca partidul din care face parte este unul "puternic", care "nu este impresionat" de candidatura lui Sorin Oprescu la presedintia tarii.
O firma din Arad va exporta in China traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane de euro, in baza unui acord semnat cu o companie care activeaza in domeniul feroviar.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Arad.
Cum arata cele mai importante 10 santiere de autostrazi dupa lunile de iarna:
inca 140 kilometri, cel putin pe hartie Aproape 140 de kilometri de autostrazi, cu un cost de 930 de milioane de euro, au ca termen de finalizare anul 2013, arata o analiza a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Nici 2014 nu va fi anul in care soferii vor merge pe mai multi kilometri de autostrada.
Campioana ICIM Arad s-a dovedit o nuca prea tare pentru echipa feminina de baschet SCM-U Craiova, aradencele castigand cu 2-0 disputa din turul intai al play-off-ului Diviziei A.
O postarita din Arad a fost jefuita de suma de 39.000 de lei, reprezentand bani pentru plata pensiilor.
Spectacol total la Arad, acolo unde UTA a "smuls" trei puncte cu U Craiova 1948, in etapa a saptea. Finalul a fost incendiar.
Un autocar cu peste 40 de turisti romani, care veneau din Olanda, s-a rasturnat la Nadlac. O persoana a murit Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat la 12 kilometri de Punctul de Frontiera de la Nadlac. ... Este vorba despre 42 de pasageri, dintre care un mort.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Sno 53 / Cascini 26, Postolachi 31 Echipele de start: ... Mihai Teja UTA ARAD:
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: Otele '40 Echipele de start: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru:
UTA Arad - FCSB 3-1. ... Coman '18 Echipele de start: ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1:
Cel mai in voga jucator aradean a acuzat un disconfort, s-a prabusit pe gazon, iar medicii de pe ambulanta au intervenit. Din primele informatii, el se afla in afara pericolului, suferind doar o cadere de calciu. ... Echipe de start: UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru:
google-analytics.com