Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (3.97 secunde)
Studenta in primul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) din Banie, Ioana Doaga, de la CS Universitatea Craiova, a realizat la Bacau un nou record al probei de 1.500 de metri.
Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
Ea e Ioana, sotia lui Tamas. ... Fost model, Ioana merge de 3 ori la sala pe care a deschis-o in Brasov, orasul natal al ei si al lui Tamas. ... Cred ca Gabi e mandru, spune Ioana.
Ioana invata la Colegiul de arte plastice Alexandru Plamadeala din Chisinau, la specialitatea ceramica. La cei 19 ani ai sai, Ioana cucereste nu doar prin aspectul sau fizic, dovada fiind numeroasele photoshooting-uri la care participa in calitate de model, dar si prin talent.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
IOANA de 28 de ani din jud. ... Ioana s-au deplasat in zona Tineretului, sector 4, unde au trecut la urmarirea unei persoane de sex feminin in varsta de aproximativ 76 de ani.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion.
Sange de la un vierme marin. ... Ambele descoperiri au ca punct de plecare un vierme marin.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania.
Voronin nu s-a sfiit sa declare ca Republica Moldova vrea sa ajunga in Uniunea Europeana, prin Bruxelles, si nu pe la Bucuresti. Potrivit comisarului european Leonard Orban, institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova.
Seful statului roman il acuza pe Voronin ca duce Republica Moldova "in mod periculos inapoi spre trecutul comunist sovietic", precizand ca Romania nu va permite transformarea Prutului "intr-o noua cortina de fier".
google-analytics.com