Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (2.57 secunde)
De altfel, la nivel central, inspectoratul general este condus de un pesedist, in timp ce judetele peste care are atributii inspectoratul teritorial sunt tot "pe mainile" unor social-democrati.
Inspectoratul Teritorial in Constructii are in mod oficial, incepand de ieri, 26 martie a. c. , un nou sef, in persoana lui Ion Florentin.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
"Nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Insa, si mai interesant, tot ieri s-a prezentat la interviu, de data aceasta pentru Inspectoratul Teritorial in Constructii, si Gigi Chiru (foto), dupa cum a confirmat si seful sau pe linie de partid, senatorul PD-L Mircea Banias.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta a cheltuit anul trecut peste 3 miliarde de lei vechi in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor unui numar de 1920 de persoane.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. ... In aceste cazuri, in urma reclamatiilor, Inspectoratul Teritorial de Munca efectueaza controale la societatile reclamate, pentru a vedea daca nemultumirea angajatilor se confirma sau nu.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. ... In aceste cazuri, in urma reclamatiilor, Inspectoratul Teritorial de Munca efectueaza controale la societatile reclamate, pentru a vedea daca nemultumirea angajatilor se confirma sau nu.
Politia Romana si-a deschis incepand cu 1 august conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi postate informatii cu privire la diferitele activitati si campanii initiate de oamenii legii, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), printr-un comunicat.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
\"Mi s-a comunicat faptul ca inspectoratul scolar are o activitate de expertizare psihiatrica a candidatilor care dau un examen in perspectiva ocuparii unor posturi.
Gruparea Mobila de Jandarmi, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul Judetean de Politie vor suplimenta efectivele pentru asigurarea ordinii si linistii publice si vor incheia un protocol pentru delimitarea zonelor de competenta pentru realizarea dispozitivelor de actiune.
Inspectoratul pentru Concurenta Constanta a organizat ieri la sediul Primariei Orasului Ovidiu o intalnire cu agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona acestei localitati constantene.
Inspectoratul Teritorial de Munca si implicit noi, toti angajatii acestei institutii, consideram ca ne-am facut temele pentru aderare", a precizat Silviu Cotiga. ... "Inspectoratul de Politie Judetean se va integra 100% in Europa.
Dupa ce tot anul Inspectoratul de Concurenta Constanta a organizat caravane de informare a autoritatilor locale si a mediilor de afaceri din judetul Constanta cu privire la legile concurentei, acum s-a intors roata, si a venit randul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta sa se scoleasca.
Semnalul de alarma a fost tras chiar de Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a sesizat Consiliul de Concurenta inca din luna martie cu privire la mafia gulerelor albe alcatuita din cele cinci banci mici si medii.
Cel mai la indemina exemplu este Inspectoratul Scolar Judetean Galati, transformat in tinta de antrenament de Sindicatul Invatamintului Preuniversitar.
Inspectoratul Judetean de Constructii Constanta a luat la puricat toate lucrarile care s-au realizat in cadrul programului SAPARD. ... Investitorul este obligat sa anunte inspectoratul si sa ceara analizarea acestor lucrari, pentru ca decontarile sunt conditionate de existenta actelor de verificare", sustine Radu Damian.
google-analytics.com