Cautare

91 de rezultate pentru "home" (2.93 secunde)
Daca v-ati fi asteptati ca pana in acest moment producatorii OEM sa se inghesuie la productia telefoanelor cu Facebook Home, v-ati inselat. Marii producatori de telefoane fug de Facebook Home. Odata cu anuntul de lansare al Facebook Home, HTC a anuntat un terminal intitulat First.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite.
Dupa succesul piesei I'm Coming Home, finalista la Selectia Nationala Eurovision, The Code, lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
Monopoly Digital este una dintre primele companii din Romania care ofera solutii de publicitate Digital Out Of Home. ... Digital Signage inseamna retetele de televiziune cu circuit inchis pentru medii out of home, adaptate din punctul de vedere al contentului pentru locul in care sunt destinate.
La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului.
procesor Intel A100 tactat la 600 MHz, 1GB RAM, 40 GB si sistemul de operare Windows Vista Home Premium. ... Versiunea cu Vista Home Premium va ridica pretul acestui model la 1.199$.
Compania va comercializa, în schimb, Vista Home Premium si Home Basic, o versiune mai simpla a produsului, la preturi revizuite.
Apasand tasta windows revenim la Home screen. ... Doar ca nu mai trebuie sa apesi tasta Windows ci doar sa incepi sa scrii in Home screen, spune LeBlond.
Denumiti "No Place Like Home" (Niciun loc nu e ca acasa) sunt expusi la o galerie de arta in Londra.
Apple renunta si la butonul Home, cu senzorul de amprenta in favoarea deblocarii pe baza de recunoastere faciala. ... Si butonul Home a disparut ca sa-i faca loc displayului.
Is there Anybody Out There, Nobody Home, Vera, Bringing the Boys Back Home, Comfortably Numb, The Show Must Go On, In the Flesh, Run Like Hell, Waiting for the Worms, Stop, The Trial si Outside the Wall care a incheiat show-ul de la Bucuresti.
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Dupa lansarea piesei My Heart is Gone in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu I'm Coming Home cu The Code & Georgian.
Filmul Daddy's Home 2 (2017) - Tata in razboi cu tata 2, in regia lui Sean Anders va avea premiera in cinematografele din Romania pe 10 noiembrie 2017.
- Daca ar fi sa faceti o clasificare a produselor cosmetice in care ar fi bine sa investim, ati alege produsele cosmetice de lux, cele home-made bazate pe principii vechi de intretinere sau dermato-cosmeticele?
- Audio Digitala (optica) - pentru conectarea sistemelor home cinema la televizor si pentru obtinerea sunetului digital de tip surround - Jack audio - pentru casti sau un set de boxe stereo active - Iesire video RGB - la fel ca si intrarea doar ca transmite semnal in loc sa primeasca (va urma)
Urmatoarele roluri principale le are in filmele Bobby si A Prairie Home Companion. In 2004, Lohan işi lansează
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
google-analytics.com