Cautare

28 de rezultate pentru "gay" (4.33 secunde)
MIRIAM EUGENIA SOARE) Se poarta pantofii cu bot ascutit, tocurile patratoase, bretonul, culoarea verde si IERTAREA, COMUNICAREA si IUBIREA DE GAY.
Google celebreaza deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci cu un logo anti-discriminare, aluzie la legile de cenzura a comunitatii gay date de presedintele rus Vladimir PutinDoodle-ul de azi al Google este colorat in nuantele inelelor Jocurilor Olimpice, dar este adaugata si culoarea portocaliu, aducind astfel cu steagul comunitatilor gay.
Dan Tapalaga) N-as putea spune exact cand s-a nascut in mintea celor din PSD ideea de a folosi tema anti-gay in campania electorala, cert este i-au mirosit bine potentialul. ... Au introdus tema anti-gay in campanie castigand bisericile de partea lor.
"Practic, casatoria sa fi permisa, asa cum scrie in Biblie, numai intre un barbat si o femeie", a mai spus Gheorghe Funar. Initiativa PRM vine dupa organizarea la Bucuresti a Gay Fest. (D.N.)
Competitia se disputa in umbra temerilor cu privire la un atac terorist, dar si a scandalului privind drepturile sportivilor gay. ... Competitia se disputa in umbra temerilor cu privire la un atac terorist, dar si a scandalului privind drepturile sportivilor gay.
Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaratii anti-casatorii GAY in direct, la un post de televiziune. ... Nu am nimic impotriva persoanelor gay, dar noi, barbatii, suntem facuti pentru a iubi femeile, a declarat actorul francez, in timpul unei emisiuni in direct, difuzata de canalul France 2.
Sotul cu care nu ma voi casatori niciodata pentru ca este gay. Sau, cine stie, exista din filme despre aceasta situatie, a declarat Jennifer inainte de a-i inmana lui Chris McMillan premiul pentru Hairstylist-ul anului.
2 tati gay flamingo cresc un pui nou-nascut abandonat de parintii biologici. Dupa ce parintii biologici l-au abandonat, oul a fost pus in incubator.
- John Gay ________________________________________ Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi. ________________________________________ Afectiunea este germenele pasiunii.
Grupuri activiste (nu homosexualii) au afirmat deja casatoria homosexuala ca obiectiv (la Gay Pride 2006) si s-a incercat deja, la Curtea Constitutionala, recunoasterea casatoriilor homosexuale incheiate in alte state ale Uniunii Europene.
Deputatul conservator a subliniat ca PC nu este de acord cu legalizarea casatoriilor dintre homosexuali si se opune cererilor de adoptii venite din partea perechilor gay.
Totodata, in 1977, a publicat primul studiu despre homosexualitate din India, spunand ca a fost interesata de acest subiect dupa ce a aflat ca sotul sau este gay, dorind sa afle mai multe si sa inteleaga.
Atunci suntem intr-o galerie mica de arta din Belgrad si tinem pistolul in mana, repetandu-ne obsesiv ca de partea cealalta a pistolului nu se afla un om, ci un obiect. Un fumator. Un gay. Un homofob. Un postac. Sursa: republica.ro
Sa zici acum, de exemplu, in Romania, ca esti gay! Sau ca esti musulman! Sau ca esti altfel decat toata lumea.
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Sunt vreo 20 de ani de cand, dupa abrogarea celebrului Articol 200 Cod Penal, care incrimina relatiile homosexuale, problematica gay a cazut in desuetudine, nemainteresand pe nimeni.
Douglas, care detine rolul principal in cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, "Behind th Candelabra", in care il interpreteaza pe pianistul gay Liberace, a spus ca boala de acum trei ani nu a fost rezultatul excesului de alcool sau tigari, ci ca a fost provocata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
Avind aceeasi scoala fesenista la baza, si Traian Basescu a folosit din plin, in campanii, atacul la familie ori la persoana, vezi relatiile gay ale lui Nastase, caseta porno cu Geoana samd.
Atat in argumentarea parlamentarului, cat si in cea a comunitatii gay din Romania, tara noastra ar fi obligata sa legifereze parteneriatul civil invocat, intrucat legislatia anumitor tari europene ar permite acest asa-zis drept.
Asexualii nu sunt nici gay, nici heterosexuali, ci pur si simplu nu isi doresc sa faca sex. Explicand ce sunt asexualii, putem spune ca sunt acele persoane care nu sunt patrunse de fiorul dorintei de a atinge pe cineva sau de a fi intr-o relatie.
google-analytics.com