Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (6.06 secunde)
Este si cazul candidatului PNL Ion Vladoi, al carui electorat este format din cetatenii anti-Nicolae Crivineanu, fostul primar PSD al orasului Murfatlar.
Desi a inceput sezonul de irigatii, multe dintre firmele care au contracte cu ANIF-ul nu si-au platit inca toate datoriile.
Campania electorala de la Murfatlar, care i-a adus social-democratului Nicolae Crivineanu (foto) un esec usturator - in sensul ca acesta n-a mai prins inca un mandat de primar -, a fost una in care perdantul nostru n-a saracit.
Solicitarea Primariei orasului Murfatlar de a intra in posesia a peste 75 de hectare de teren momentan ocupat de unitatea militara din localitate, are toate sansele sa fie aprobata de Ministerul Apararii.
Cum vecinul bun la nevoie se cunoaste, asa si Consiliul Local Murfatlar a decis ca nu-i frumos sa-l lase pe consilierul local Vasile Bindelea de izbeliste atunci cand incearca sa treaca la o alta activitate decat cea care l-a consacrat. ... Cu alte cuvinte, cumparatorii si-au luat teapa.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. "Vin peste 1.000 de oameni la noi, zilnic, sa-si faca fotografii pe magneti.
Hotii ar face orice altceva in afara de a-si castiga existenta in mod corect. ... Iata, asadar, opt dintre cele mai eficiente metode folosite de hoti pentru a-ti fura lucruri din masina sau chiar masina cu totul. ... Nu uita sa fii cu ochii-n patru tot timpul!
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta. ... Politia Romana s-a confruntat cu unele dintre cele mai ingenioase metode folosite de infractori.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc.
"Hotii nu au frontiere" Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat dur, vineri, la Sport.ro, maniera de arbitraj a brigazii croate delegate la derbiul orasului Cluj-Napoca, in urma caruia CFR Cluj a devenit campiona, afirmand ca "hotii nu au frontiere". ... Cu astfel de practici...
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Hotii au luat un laptop si un televizor cu cristale in valoare de 1.000 de euro. Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac.
In pas cu tehnica si cu un pas inaintea autoritatilor. Hotii bucuresteni nu se lasa intimidati de sistemele noi si sofisticate de inchidere a usilor. ... Hotii merg la sigur.
Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Ce i-au furat hotii guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. ... Peste 400 de butasi de Sauvignon Blanc au disparut de pe podgoriile din Dragasani-Valcea, ale lui Mugur Isarescu.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
In timp ce renumitele "Ferme Murfatlar" si "Murfatlar Romania" au renuntat la 160 de angajati in viticultura, precizand ca au probleme financiare, de la toamna in comuna Adamclisi se pun bazele unei noi crame.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
google-analytics.com