Cautare

157 de rezultate pentru "estetica dentara" (2.87 secunde)
Designul ambalajului si tehnologia de perforare a capacului permit dozarea cu usurinta, in functie de gust, a mirodeniilor, iar cromatica rafinata si atractivitatea etichetei asigura atat vizualizarea rapida a condimentelor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.
planetaroz.ro/ Reconstructia areolei si mamelonului - Cat de importanta este completarea reconstructiei mamare cu reconstructia areolei si a mamelonului?
- Colaboram cu domnul doctor Stan de la S Clinic, atunci cand se impune o operatie estetica. Daca pielea prezinta rozacee, este foarte obosita, afectata de tutun, acneica, se recomanda o pregatire a pielii pentru liftingul facial.
Specialistii clinicii de dermatologie estetica, DermaLife, dispun de ultima procedura folosita in epilare definitiva care se dovedeste a fi mai eficienta decat metodele folosite in trecut.
Aparatul dentar este format din niste bracketi, amplasati pe suprafata vestibulara, ce pot fi de metal (mai putin estetica dar cea mai rapida modalitate de indreptare, datorita frecarii mai mici intre componentele aparatului), sau de ceramica (foarte estetici, de culoarea dintilor).
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
psihologie, nutritie, organizarea bucatariei, planificarea meniului, stiinta alimentului, aspecte tehnologice ale activitatii de productie culinara, afacerea numita restaurant cu elemente de calcule necesare intelegerii proceselor dintr-un restaurant, igiena, protectia mediului, siguranta si securitatea in bucatarie, estetica.
SILVIA STANCULESCU, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Clinica Metamorphosis. Ce este de facut atunci cand ai slabit dupa ce ai nascut, dar burtica a ramas?
Specialist in dermatologie si estetica, dr. Daniela Catanas (www.drcatanas.ro) ne propune o interventie cu laser care ne scapa de aceasta problemasi care reda tenului elasticitatea pierduta.
Specialistii in estetica recomanda tot mai mult terapia cu fire Happy Lift, care ajuta in conturare, ridicare, rejuvenare â€" intr-un cuvant intinerire si dobandirea aspectului dorit al fetei.
Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer.
Se imbraca, in general, in haine care sa le scoata in evidenta formele, lucrate cu grija in sala de fitness sau in clinicile de chirurgie estetica.
Dupa cum le spune si numele, sunt metode Fengshui care se aplica la Moda, Sanatate, Estetica, domenii care fac specificul preocuparilor mele, ca o continuare a intregii mele activitati.
Studentii de la horticultura si peisagistica au contribuit la organizarea optima si estetica a spatiului verde, studentii de la imbunatatiri funciare au realizat lucrarile de irigatii folosind echipamente moderne, pe suprafetele atent delimitate de colegii lor de la cadastru, iar studentii programelor de studii din cadrul facultatii de ingineria si gestiunea productiilor animaliere au imbogatit suprafetele de apa cu plante si pesti decorativi.
In loc sa retezam problema "de la radacina", preferam sa actionam tot cu utilaje pentru strangerea algelor care ajung la tarm (nu si a celor din apa, principala problema estetica si nu numai pentru turistii care nu vin la mare doar sa stea latiti pe sezlonguri, ci sa faca baie in marea pe care nu o au si in orasele de domiciliu!).
Morad Iancu, medic medicina estetica, cat si alti medici cu diferite specializari medicale. - De ce aceste produse proaspete de acest gen nu au aparut inca in retelele de retail in conditiile in care produsele sunt autohtone, de calitate la nivel international si accesibile ca pret.
Educatia sanitara si cea rutiera sunt strans impletite cu educatia morala, fizica, intelectuala si estetica. Isi aduc astfel o mare si insemnata contributie la realizarea scopului final al educatiei, acela al dezvoltarii fizice si psihice armonioase a copilului.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com