Kotanyi Condimente, furnizor oficial de condimente al Casei Regale a Romaniei isi diversifica permanent gama de produse premium pentru a transforma momentul prepararii bucatelor intr-o incursiune in arta culinara.
Gama de condimente premium ambalate in doze de sticla, lansata pe piata romaneasca, contine inca doua noi produse: amestec de condimente pentru friptura de pui si cel pentru friptura de porc. Mirodenii alese cu grija si combinate in proportii speciale isi pastreaza prospetimea si savoarea, atat datorita proprietatilor ambalajului din sticla, cat si a tehnologiei de inchidere ermetica a capacului. Designul ambalajului si tehnologia de perforare a capacului permit dozarea cu usurinta, in functie de gust, a mirodeniilor, iar cromatica rafinata si atractivitatea etichetei asigura atat vizualizarea rapida a condimentelor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.
Cei care apreciaza savoarea delicioasa a mirodeniilor de calitate se pot bucura de noile amestecuri de condimente care vor da unicitate gustului specialitatilor preferate.