Cautare

30 de rezultate pentru "eliza" (2.63 secunde)
Magda Marincovici) Gheorghea Penea, Stefan Birtalan, Eliza Coman. ... 18 ani a castigat Eliza Coman gratie unei operatii de transplant renal efectuata de profesorul Mihai Lucan, la Institutul de Urologie si Transplant Renal. Eliza din Campina avea 19 ani si suferea de pielonefrita cronica si insuficienta renala, cu evolutie rapida.
Banii care ii intra in casa o singura data pe luna, cand vine factorul postal sa ii aduca drepturile banesti in apartamentul ei din Cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, trebuie chibzuiti cu mare bagare de seama.Din ei, varstnica trebuie sa acopere intretinerea sa, dar si toate cele necesare fetitei sale Eliza, acum in varsta de doar 10 ani.
"Cu certificatul sanitar-veterinar si cu formularul de miscare vin la noi si facem planificarea taierii", a explicat Eliza Buzatu, administratorul abatorului Elisiria Comimpex. ... Se lasa probabil pe ultima suta de metri", a afirmat Eliza Buzatu.
Pe 1 iunie, cei mici vor putea vedea spectacolele Cu Nino in Europa, Eliza, micuta florareasa, Sunetul Muzicii si Gala Scolilor de Balet.
La 16 ianuarie 2005, ea a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu si a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai batrana mama, scrie adevarul.ro.
Gabriel Cotabita a participat recent, impreuna cu una dintre fiicele sale, Eliza, la conferinta de presa ce a anuntat aniversarea a 110 ani de Ambulanta Bucuresti. ... Fiica sa, Eliza Cotabita, a precizat:
Eliza Popa) Jurnalul National: Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Eliza Popa) Jurnalul National: Statul roman a fost totusi criticat uneori pentru ca ar privilegia sistematic - in plan administrativ si al finantarii - Biserica Ortodoxa Romana.
Eliza Popa) Jurnalul National: Ce anume va leaga de institutia pe care o conduceti acum? Victor Opaschi: In ceea ce priveste responsabilitatea mea actuala de secretar de stat pentru Culte, povestea este mai lunga.
In acelasi timp, Maxy este atat de scrupulos, incat cumpara, din partea Ministerului Culturii, Rugaciunea de la Eliza Stanescu-Popovici, cu toate actele in regula, cu negociere, cu achizitie, 70.000 de lei!
Magistratii Tribunalului i-au audiat ulterior pe Eliza Kanf, prietena familiei Burcin din Germania, care a declarat instantei ca desi acesta ii ceruse initial suma de 20.000 de dolari, spunandu-i si destinatia banilor, nu a putut sa-i ofere decat jumatate din suma.
In afara de aceasta investitie majora, pedelistii craioveni sustin amenajarea din fonduri proprii a retelelor de alimentare cu apa si canalizare in cartierele Izvorul Rece, Mofleni, Brestei, Bucovat, 1 Mai, dar si pe strazile Brestei si Eliza Opran.
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii este condus de un consiliu de administratie format din Camelia Grosu (directorul institutiei), Viorica Patilea, Iuliana Andone, Madalin Serban, Ion Casu, Eliza Diculescu si consilierul judetean Dumitru Cristea.
O opinie asemanatoare are si Eliza Erhan, seful departamentului de produse individuale din HVB-¥iriac, care considera ca avantajul principal al creditarii in aceasta valuta il constituie costurile reduse la momentul contractarii creditului.
Prin urmare, pentru obtinerea unui credit imobiliar/ipotecar se pot cumula trei venituri lunare, acest lucru facilitand accesul clientilor la credite in sume mai mari", afirma Eliza Radu Erhan, seful departamentului de Produse Individuale al bancii.
Mai trebuie sa cumpar cozonacii si cateva nimicuri - servetele cu Mos Craciun si niste beteala si globuri", a spus Eliza, una dintre craiovencele prezente ieri in unul din marile magazine craiovene.
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
Eliza Popa) Jurnalul National: In aceasta perioada, este in curs de dezbatere viitoarea revizuire a Constitutiei. Care este pozitia SSC in aceasta privinta?
Eliza Popa) Toate textele legislative definesc statul roman ca fiind neutru din punct de vedere religios, nu laic, explica acesta Este secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Culte.
Atelier sustinut de Cristina si Eliza Vasilescu. Atelier de decorat cizmulite pentru cadourile de la Mos Nicolae Sambata si duminica, intre orele 10 si 17.
google-analytics.com