Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (2.57 secunde)
Filmul e bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Actiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, in vila din tinutul Yorkshire a Contelui si Contesei de Grantham si urmareste viața aristocratica a familiei Crawley si a servitorilor sai in timpul domniei regelui George al V-lea.
Pe partea dreapta se aflau grajdurile de cai si hipodromul, in timp ce prima cladire ce apare in cale, hotelul Dallas, este copia fidela a conacului Ewing, din celebrul serial american. ... Insusi actorul Larry Hangman, din celebrul serial american Dallas, a vizitat parcul Hermes in anul 1994.
Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre. ... Imprejurarile in care s-au desfasurat cele doua crime sunt asemanatoare, fiind regizate de o femeie care s-a dovedit un veritabil serial killer de o monstruozitate iesita din comun.
Lasand la o parte non-valorile care populeaza timidele incercari de telenovele romanesti, poate ca nu ar fi chiar rea ideea de a realiza un serial romanesc, care sa ofere o sansa actorilor, din moment ce filme nu, aia nu, aia nu… Dar nu telenovela!
Iata programul unuia dintre canale, incepand de la 6.30, "Banditii", un serial despre politicienii romani. "Trupul dorit", serial dedicat matusii Tamara.
Nu ma indoiesc ca acest nou serial autentic romanesc ne va dezvolta orizonturile, ne va completa asteptarile nascute din vizionarile episoadelor de la palat (alea de le-om fi vazut) si ne va hrani spiritual cum nici o alta emisiune in cel mai pur stil cultural nu o face.
Am amintit deja, in episodul precedent, ca Pat Price afirma ca prin explorari personale a identificat locul a patru baze subterane ale extraterestrilor, sub muntele Perdido din Pirinei, in muntele Inyangani din Zimbabwe, sub muntele Hayes din Alaska si sub muntele Ziel din Australia.
Incepand din 1996, cand a infiintat Paradigm Research Group (al carui directorul executiv este), el s-a adresat guvernului si a solicitat ca, la nivelul Congresului SUA, sa fie organizate audieri deschise ale unor fosti militari si angajati CIA, care pot depune marturie privind activitati ale extraterestrilor pe care le-au constatat ei insisi.
De fapt, in zilele noastre exista o cantitate mare (si in continua crestere) de marturii privind asa-numitele farfurii zburatoare sau nave spatiale si existenta extraterestrilor, iar printre acestea exista unele provenind de la persoane de incredere, educate si care initial erau sceptice.
Sunt deosebit de interesante si imaginile unor piste care par artificiale, poate â€" cred autorii articolului citat â€" un fel de exploatari miniere ale extraterestrilor.
Craniile au iscat numeroase presupuneri, unele chiar legate de existenta extraterestrilor.De-a lungul timpului, omenirea a folosit puterea cristalelor si a pietrelor in diferite scopuri.
Pe urmele extraterestrilor Experimentele de extracorporalitate au avut uneori si tinte nepamantene.
Autorul articolului considera ca, desi sansele pentru aceasta varianta sunt mici, nu este imposibil ca agentiile guvernamentale sa ascunda prezenta extraterestrilor. ... O a doua prejudecata ar fi ca oamenii ar fi creatia extraterestrilor.
Partea interesanta este ca Tyson este de fapt de acord cu existenta extraterestrilor, dar numai atat timp cat acestia isi cunosc locul si se limiteaza la taramurile indepartate din strafundurile oceanului cosmic si lucreaza la claviatura pentru a transmite mesaje radio catre cercetatorii SETI.
David Jacobs expusese o varianta anterioara a acestor concluzii in cartea sa din 1998, The Threat (Amenintarea), continand rapoarte ingrijoratoare privind planurile extraterestrilor pentru viitorul Pamantului. ... Incidentele de rapiri s-au diminuat, pe masura ce s-a accelerat cresterea numarului de implicari a extraterestrilor in viata de zi cu zi.
Meciul DINAMO - BARCELONA ii va aduce la Bucuresti pe Messi, Xavi, Iniesta si celelalte vedete ale "extraterestrilor". ... FC BARCELONA a trimis deja o echipa la Bucuresti, care s-a ocupat de cazarea "extraterestrilor", a cronometrat timpul de la hotel la stadion si a masurat iarba de pe National Arena.
Chiar daca unele dintre ipotezele de mai sus par neverosimile, ele sunt mult mai realiste - spun anumiti analisti - decat, de pilda, teoria emisa de agentia iraniana "semi-oficiala" Fars News, care, potrivit ziarului Washington Post, a afirmat ca Guvernul Statelor Unite a fost condus in secret, inca din 1945, de catre un "guvern din umbra" al extraterestrilor...
In plus, deocamdata nu exista nicio dovada clara a existentei extraterestrilor, iar acest lucru poate fi considerat o dovada ca religia crestina are dreptate.
Bursa/ OCTAVIAN DAN) Anuntul oficial al existentei extraterestrilor va fi facut in anul 2015 - sustin mai multi specialisti care studiaza fenomenul.
Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra.
google-analytics.com