Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.55 secunde)
Filer a publicat pe site-ul sau o nota despre aceasta intalnire, adaugand si alte detalii.
El a avut placuta surpriza ca, la 66 ani de la acest eveniment, sa intalneasca o tanara care i-a spus ca un unchi al tatalui ei a fost implicat, la baza Air Force de la Wright-Patterson, in examinarea unor mostre stranii de metal care aparent proveneau de la accidentul de la Roswell.
Evident, nu putea fi vorba, pur si simplu, despre opinii asupra fenomenului OZN. ... El a mentionat ca i-ar placea sa vorbeasca despre materiale cu proprietati cu adevarat fantastice, dar acestea sunt clasificate. ... S-a presupus ca a fost recuperat dupa accidentul unui Vehicul Aerospatial Avansat.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. ... In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut.
Americanii au elaborat la acest centru o super-arma, despre care colonelul da niste detalii terifiante; ... Din motive lesne de inteles, el nu a intrat in mai multe detalii.
Inscrierile si achizitionarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi gasite si o serie de informatii utile si detalii despre obstacole si experiența participarii la eveniment. ... Mai multe detalii aici:
DETALII INCREDIBILE despre CUM A INCEPUT DECLINUL pentru artist si drumul DE LA MARIRE LA DECADERE (Autor: ... Odata cu moartea sa au aparut la suprafata mai multe detalii despre viata personala, printre care se regasesc si unele legate de niste datorii imense.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
Cand vorbim despre o meserie cu adevarat grea si cu mare responsabilitate, vorbim despre neurochirurgie. ... Dar este un program binevenit si pentru public, fiindca orice pretext de a vorbi despre AVC e binevenit. ... - Ne puteti da cateva detalii despre prezentarea pe care ati sustinut-o dumneavoastra Optiuni chirurgicale in AVC:
Generalul Emil Strainu spune adevarul despre reptilienii prezenti pe Terra (By Tiberiu) Exista o terorie conform careia persoane politice din intreaga lume nu sunt altceva decat niste reptilieni care guverneaza in secret rasa umana.
De obicei, cand apare investitorul sau sponsorul, dispar aceste detalii. ... A restaura cu grija detalii pretioase inseamna mai mult timp decat a demola cu buldozerul si a construi din prefabricate, spune arhitecta.
Presedintele Consiliului de Administratie al producatorului, Jacques Chauvet, a declarat ca va oferi mai multe detalii despre pretul de vanzare al automobilului abia la salonul de la Geneva.
Copiii au fost legati la ochi (excluzand analizatorul vizual) si au fost rugati sa puna mana pe diferite obiecte si sa dea detalii despre acestea. Apoi, au fost dezlegati si au fost rugati sa indice detalii suplimentare in prezenta analizatorului vizual.
Practic, sistemul e facut ca un parinte sau un educator sa poata sa urmareasca meniul saptamanal al copilului, in cele mai mici detalii.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale. ... Ministerul Apararii Nationale nu a dat inca detalii legate de starea echipajului, care in mod normal, este alcatuit din treimilitari.
Dovada ca asa stau lucrurile o constituie accidentul produs de Basescu acum cativa ani, in 1998, cand a incercat sa manevreze un mineralier in portul Constanta si a intrat cu el intr-o nava, producand pagube de milioane de dolari.
Noi am fost ziaristi si, cand comunicam pentru un client sau despre vreo afectiune, ne dadeam seama ca maximum de mediatizare pe care il puteam obtine era o stire televizata de 2 minute sau un articol de o pagina.
Despre perioada petrecuta in inchisoare: • Despre perioada petrecuta in inchisoare: ... Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... Mergeam aproape in fiecare saptamana acolo si discutam despre politica, despre Constitutie, despre Unire, despre istorie. ... • Despre tentativa de sinucidere:
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute. As putea vorbi apoi despre ironia, deja faimoasa, a autorului, despre trimiterile culturale sau despre citatele bine alese.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
google-analytics.com