Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (8.34 secunde)
Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman. Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. A murit si al doilea sofer.
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Selimbar, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Sibiu. ... In masina care a provocat accidentul se aflau patru tineri, doua fete si doi baieti, care circulau de la Cisnadie spre Sibiu.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori. ... Accidentul a avut loc in prima zi din an si, potrivit localnicilor, ar fi fost consecinta unei curse intre doua masini, scrie Alba24.ro.
Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti. Din primele informatii rezulta ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. Conditiile in care s-a produs accidentul sunt in curs de cercetare.
Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. ... Din primele verificari accidentul s-a produs din vina exclusiva a bucuresteanului care a intrat pe contrasens", a declarat Liviu Naghi, de la Politia Brasov.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui!
Ofiterii Biroului Rutier Craiova au stabilit ca soferul a pierdut controlul directiei si a provocat accidentul rutier din cauza vitezei excesive cu care circula. ... Camera de supraveghere a traficului instalata in intersectia strazilor Calea Severinului si Pelendava a surprins accidentul rutier.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, joi noapte, ca accidentul de la Cataloi, din judetul Tulcea, a fost foarte grav si ca a tinut legatura cu colegii de la Tulcea.
Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. ... Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc in jurul orei 09.30, dupa ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre Romania, s-a inclinat pe o parte si s-a rasturnat.
google-analytics.com